elifsrbs Bebeğim 1 aylık ve devamlı ıkınıyor halde 🤦🏻♀️ Bu normal mi ? Uykusunda bile ıkınmaktan uyuyamıyor 🙁
Ebruferit elifsrbs canım ikiniyorsa ya gazi vardır yada kaka yapmak istiyordur yüzü kizariyor ayaklarını karnına çekiyor mu benim bebeğim de ikiniyor ama belli gaz yada kakadan
Nilim elifsrbs benim bebeğim de ıkınma durumundaydı hep kendini kasıyordu kıpkırmızı oluyodu doktorumuz çok normal 3 aydan sonra kesilcek dedi ve gerçekten öyle oldu sizinki de böyleyse hiç telaslanmayin☺
HYM Mama kullanıyorsa değişmeyi deneyin benim kızımda da aptamil kullanırken çok oldu evolvia ya geçince ıkınmasıda geçti
elifsrbs HYM sadece emziriyorum mama kullanmıyoruz ama gazını çıkarttığımız halde devamlı böyle 🤦🏻♀️
elifsrbs Ebruferit evet söylediğiniz durum mevcut ama artık üzülüyorum kendini çok sıkıyor çok şükür tuvaletini yapıyor gazı da çıkıyor ben anlamadım niye böyle 🥺
[silindi] Emdikten sonra gazını cıkarın öyle yatırın. Yan yatınca da çıkarıyorlar yastık koyun tabı yanlara. Ben 4 ay cektım gaz damlaları pek işe yaramadı.
HYM elifsrbs o halde bir bilgim yok cnm doktora götürmenizi tavsiye ederim çok geçmiş olsun biran önce düzelir inş kuzucuk
adaninannesi elifsrbs benim bebegim de oyle uyurken surekli ses cikariyor kendini sikiyo falan yuzu kipkirmixi oluyor dediginiz gibi gazini cikarttigimiz halde oyle doktor bu buyudugunun gostergesi dedi ama bilemiyorum 😁
SelimliAnne elifsrbs gazın tamamını çıkaramazsınız. masaj yapın hem gaz masajı karnına hem ayaklarına topuklarından parmaklarına doğru. bebiş rahatlasın.
Ebruferit elifsrbs bende eşime aynı şeyi diyorum gazını yapıyor kakasını da neden hala böyle diyorum😊 ama hiç bitmiyor gazi sancı giriyordur cikartamiyordur ben hemen kucağıma alıyorum biraz rahatlıyor
elifsrbs Ebruferit neler denemiyoruz eşimle bi an rahatlıyor sonra yine başlıyor 😣devamlı da gaz olmaz ki bir bebekte değil mi anlamadım gitti
Nilim elifsrbs bende sürekli Allahım şu 3. Aya gelelim yeter diyodum ama korkulcak hiç bişey yok ve o gaz değilmiş bağırsakların buzusmesiyle alakalı bi durummuş bu arada
elifsrbs adaninannesi kayınvalidem de et topluyor diyor 🤭😅😁😁😁 söylediğiniz gibidir inş 🙏🏻üzülüyorum yavrumu öyle görüp elimden birşey gelmeyince 🥺
adaninannesi elifsrbs ben bi sorun olacagini sanmiyorum bi kac ay sinra gecer diye dusunuyorum Allah yavrularimiza saglik versin ins 🙏🙏