AntiFilozof 5 ay 6 günlük oğlum dün pikniğe gittik piknikten geldiğimden beri uyumuyor sürekli ağlıyor yavrum ateş yok kulağını falan tutmuyor damağını elliyorum sert ama diş falan yok niye böyle oldu çok uysal bi bebekti iki günde mahvetti beni
Gokdenizenes AntiFilozof gazı falan yok mudur ters çevirip sırtını ufalayın yada bacaklarını karnına doğru götürün iyi gelir inşallah
Yusufkerem16 AntiFilozof benim de oğlum 5 ay 6 günlük zaten huysuzdu bu aralar daha da huysuz çünkü çevreyi keşfetmek istiyor o yüzden uyumuyor sıkmayın canınızı boşuna 😊
Ozlemtgrlll AntiFilozof canim benim oğlum öyle uzun süre uyumadigi ve gece sürekli uyanik olduğu zaman enfekskyonlu oluyo
Ozlemtgrlll AntiFilozof bilemiyorum canım benim oğlum öyleydi keyfi çok yerindeydi. Ama.istahi azalmıştı
Yusufkerem16 AntiFilozof bizim ki de öle önceden yerde zaman geçirirdi şimdi onu da istemiyor kucağıma çıkıp gezmek istiyor 😂
ENA AntiFilozof uykuya direnmede var mı? Yani uyutmak istediginizde aşırı sinirlenme ağlama bağırma gibi?
AntiFilozof -erCansu- yorgun çok yorgun uyutuyorum ama beş dk uyuyup geri uyanıyor ne yapmam lazım hava çarpınca
-erCansu- AntiFilozof duş aldirdiniz mi bebek yağıyla bı masaj yapsaydiniz belki dişte olabilir aslında çok karşıyım ama az bişey calpolde verebilirsiniz 🥴 yani biyerini bişey isirmadiysa bu pandemi zamanı ağlıyor diye acile götürmeyin derim bekleyin yarını bide siz gerildiyseniz onuda hisseder bı dışarı falan çıkartın bebek arabasıyla gezdirin belki rahatlarsıniz ikinizde