MerveeT merhabalar hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşaallah 🤲 Abdullah bey doğuma yakın devletten ayrıldı. Devam edemedik, ssvd denemek istedim. Vegada Ayşegül Aytemur var, onunla devam ettik. Bir kez muayene oldum ikinci muayeneye gitmeden doğumum başladı. Yalnız benim önceki sezaryen hatalı olmuş, üstüne bir kez de kürtaj olduğum için dikişlerim sıkıntılıydı. Gene Ayşegül hanım deneyelim ama bir sorun görürsem direkt sezaryene alırım bilgin olsun dedi. Kabul ettim, ki zaten benim niyetim de illa olsun da olsun değildi deneyip olmazsa sağlık olsundu. Suyum geldi 0 sancı ve 0 açılma vardı. Doktor muayene ettikten sonra süreç uzun sürebilir, bu durumda acil bir durum olursa anestezi ekibimi toplamak zaman alırsa bebekte veya sende ciddi sorunlar olabilir dedi. İstersen bekleyelim dedi ben beklemek istemedim. Açılmam da sancım da yoktu. Ameliyat sonunda doktor iyi ki bu kararı vermişsin dikişler baya kötü durumdaydı yolun yarısında bırakırdı seni dedi. Vücudun normal doğuma elverişli olmayabilir iki doğumda da açılman olmuyor bir daha gebe kalırsan aklında olsun dedi. Sezaryenden memnun kaldım, kendisi de bir anne gibi şefkatli bir doktordu ❤️❤️