Duce28 Seker04 Neden Devlet hastanesi diye sormuşsunuz orda doğum yapmış biri olarak cevaplamak isterim . Öncelikle anne bebek dostu bir hastane doğum odaları harika inanın özel hastahaneden çok daha iyi sırf doktorum özele geçtiği için ikinciyi orda yapacağım .
sevgikelebegi Seker04 merhaba neden özel hastane??? Bu nasıl yorum ya valla bende çorlu devlet hastanesinde doğum yaptım doktorum abdullah beydi canını sevdiğim nasıl iyi doktordu özele bin basar yine hamile kalayım yine oda giderim ❤️❤️❤️
sevgikelebegi Mayisannesi34 merhabaa bende çorlu devlette doğum yaptım doktorum abdullah beydi özele bin basar harika doktor eğer gitmek istersen ona git ❤️❤️ yine hamile kalsam yine ona giderim
Arbx Baya olmus yazalı ama oğuz bey reyapa gecmiş abdullah cevrioğlu vardı ben ona gidiyodm en iyisi oydu devlette
Duce28 Mayisannesi34 merhaba bizim doktorumuz Oğuz Bey kendisi şuan Reyap’ta . 2018de devlet hastanesinde doğum yaptim . Harika bir doktor kendisi şimdi ikinciye hamileyim Reyap’a Oğuz Bey’e gidiyorum .
Mayisannesi34 Duce28 merhaba evet bende kendisine gidiyordum çok memnundum devletten ayrılmış maalesef 😊
Seker04 Duce28 doğrudur özeller sadece para ilgi var evet ama o kadar da olsun bende vatan hastanesin de yaptım çok pişmanım 😏ayrıca üzgün doktorumdan hiç memnun kalmadım
Duce28 Seker04 Vatan’da zorunlu kürtaj oldum . Zerre memnun kalmadım . Devlet hastanesi kadın doğumda hem kan almak için yattım gebeyken hemde doğumda yattım yemin ederim size mükemmeldi odaları harika geniş ferah pilates topları ebeler çok ilgili zaten ben doktorumdan memnunum o nereye ben oraya şuan mecbur özele gidiyorum doktorum için çünkü çook ama çoook iyi bir doktor . Çorlu’da her doktor ile ilgili görüşümde vardır bilgimde vardır . Burda doktor bulamadığım için Edirne’ye gidiyordum düşünün ki doktorumu karşıma Allah çıkardı .. sizin doktorunuz kimdi ? Üzüldüm adınıza😔
Mayisannesi34 Duce28 devlette doktorlar da giriyor mu ben sadece ebeler giriyor sanıyordum 😊 Rabbim nasip ederse ikinci gebelikte Oğuz beye gideceğim 😊
Duce28 Mayisannesi34 normal doğumda eğer doğumhane günleri ise giriyorlar yoksa ebeler yaptırıyor . Ben normal doğum yapmadım . Oğuz bey 43. Haftaya kadar bekletti fakat olmadı 😅 Nasip olmayınca olmuyor . İnşaAllah Rabbim ne dileğiniz var ise nasip etsin 🤲🌼 doğum sonrası ben 3 saat sonra kalktım hamd olsun sorun yaşamadım . O yüzden devam Oğuz Bey’e beni en rahatlatan nokta ise sorduğunuz her soruya sizi rahatlatana kadar cevap veriyor . Herşeyden önce çook iyi bir dinleyici dinlemeden muayneye geçmiyor zaten . Ben doktorlarda o kadar sorunlar yaşadım ki Allah çıkardı resmen karşımıza Allah razı olsun🤲
Mayisannesi34 Duce28 ay maşallah ne kadar beklemiş ya ben Feride Şadiye gidiyordum 38-39 haftalarda gel yatırıp suni vereyim diyordu benim günlerim daha geçmemesine rağmen geçmiş diyordu
Duce28 Mayisannesi34 Evet o konuda hakkını yiyemem birde propes denedi sonunda 12 saat icinde normal doğum gerçekleşiyormuş . Bende oda işe yaramayınca mesaisi bitmesine rağmen 6 saat bekledi ve zorunlu doğuma aldı . Feride hanıma ilk gebeliğimde gidiyordum bir daha asla kapisindan geçmem bebeğin kafa tası gelişmemiş anensefali fakat doktor hanım göremiyor ve birşey yok onda diyor 10 farkli dr gittim o dönem . Sonra Allah karşıma Allahtan korkan bir doktor çıkardı hamd olsun . 🤲🌼
Mayisannesi34 Duce28 sizin de mi önceki bebeğiniz anensefaliydi. Benim de ilk gebeliğim öyleydi, görmüştü hatta Cerrahpaşa’dan arkadaşına randevu almıştı sağolsun. Bu gebeliğimde de gitmiştim ama son dönemleri psikolojimi çok bozmuştu. Bir daha da gitmem zaten.