duzenlianne Furug merhaba geçmiş olsun benim kızımda da vardı bende bu kremden sürüp baş parmağımşa dairesel hareket yapıyordum o şekilde açıldı inşallah size de faydası olur
Furug duzenlianne canım vajinal yapışıldık için kullandığımız krem neydi yukarıda link verdiğim için gözükmüyor
Elya- Furug benim kızımda da oldu 10 aylıkken 2 tane krem verdi doktor ikisini karıştırıp sürüyordum 1haftada düzeldi
Furug Okyanusolmak evet dün aksam sârrr diye sesini duydum idrarinin sabahta baktim daha iyiydi ama hic dokundurtmuyor arrtk geceleri surerum.esim kollarini tutar :(
Okyanusolmak Furug dikkatini xekecek bir dans, müzik,, tiyatro :) zorla yapmayın psikolojisini bozar. Bizde babamız şarkı söyleyip dans ederdi😂
Aminem Furug korkulacak bir durum degil bnm kızımda da vardı şuan 22 aylık ben ilk fark ettgmde getrdm komple kapanmamştıni 1 saniyelik işlemle açtı bebe yargıyla nemlendr arada korkma 8 yaşıma kadar tekrarlayabilir rahat ol fark edince gel dedi
Uzram Furug cok teşekkürler kızım 1 yasinda bugun farkettim cok moralim bozuldu bende kremi alıp uygulayacagm
Furug Okyanusolmak merhaba biz de durum tekrarladı kremin adını hatırlayamadım vajinal yapışıldık için ne kullanmıştık??