umreyus Bazı saglik sebeplerinden dolayı sütten kesip mamaya devam edicez suan doktorumuz izinde olduğu için soramıyorum tabiki bebek kaç coyle doyuyorsa o kadar mama verilir ama genelde kac cc mama veriyorsunuz 7 ay a7 günlük bebeğim.
Asaftugce42 umreyus ben 3.aydan itibaren hep 120 cc ye alıştırdım şu an 1 yaşına girmek üzere ve hala 120 cc içiyor. Tabii bununla birlikte ek gıda da var. Az ama sık yedirmeye çalış. Aynı meme gibi düşün.
ecemm-6161 umreyus bebekten bebeğe görevdeğşir canım ek gıda da var ona göre ayarla 😊 genelde 150/210 cc içiyordu benim oğlum o zamanlar
umreyus Mlkko ecemm-6161 Asaftugce42 Yigithamzamom YusufHuzeyfe Hepimizde cok teşekkür ederim🙂 evet bebekten bebeğe gore değişebiliyor ama bilgim yok mamayla ilgili doktorumuzda izinde soramıyorum ortalama kaç cc içmesi gerektiğini merak ettim o yüzden zamanla alisicam sanirim ölçü.meselesine
YusufHuzeyfe umreyus önce 150cc yap biberonu bırakmazsam 30 daha yaparsın hemen o şekilde ölçüyü ayarlarsın mutlaka 🤷♀️ biz 9ayligiz dogsugundan beri mama kullaniyorum ben bile bazen şaşırıyorum ek gida aldığı zamanlar daha az iciyo haliyle ziyan etmemek adına az az yapıp veriyorum
Mlkko umreyus bebekler 1 yaşına kadar günlük kilosunun 150 - 200 katı mama içmeliymiş diyorlar. Bu hesaba göre de bi durum belirleyebilirsiniz
ecemm-6161 umreyus ne denek canım rica ederim 🙂🌷 tabikide zamanla alışıyorsun vE anlıyorsun ne kadar olduğunu Kafana cok takma rahat ol 😊 canım
umreyus YusufHuzeyfe evet bende öyle düşündüm ama benimki biraz inatçı bakalim sever insallah ek gıda alınca haliyle azalıyor tabi mama işi:)
ikizlerinannesi2985 umreyus 7 ay 6 günlük benimkiler de, 120 cc gün içinde, gece yatarken ve gece 140 ml veriyorum günde 4-5 defa içiyorlar. gerisi ek gıda zaten