Ysm Tugbaalya amin🙏En kısa zamanda bebeğin testini yaptrın ki çözüme çabuk ulaşıp tedbir alırsınız tekrarlar geçmiş olsun
Tugbaalya Yesimgulcakir kan testi hemogram ve biyokimya yapildi cnm alerji icin burda yapilmiyo maalesef alerji doktoruna gidip hepsini orda yaptirmamiz gerekiyo
Yesimgulcakir Tugbaalya ben alerji testı yaptırdım çıkmadı hiç bişey doktor alerjisi var ama kndin bulcaksın astım adayı dedi yolladı heryeri egzama içinde bulamıyorum alerjısı olduğunu sür ürünlerini kestım ama yıne çıkıyor
Tugbaalya Nurdanalkanozkan canim bizde mustela kullaniyoruz 1 aydir hem nemlendirici hem sampuan stelatopia serisini kullaniyoruz mamasini ne ile degistirdiniz acaba bizde gunde 1 2 kez mama kullaniyoruz hipp kullaniyoruz ama siz ne ile degistirdiniz
Nurdanalkanozkan Tugbaalya stelatopıa serisini kullanıyoruz bizde cnm bugün başladık daha inşallah faydasını görürüz mama aptamil ha kullanıyoruz cnm
Tugbaalya Yesimgulcakir dene yanilda en az 2 hafta gecmesi gerekiyomus üstünden baska doktora götürebilirsen iyi olabilir cildiyeye goturmusmuydun canm alerjisi yoksa cildinde bi problem olabilir mi
Tugbaalya Yesimgulcakir canm burde sut urunlerini keserken icerisinde sut bulunduran bisküvi dahi yememen gerekiyo tatlilar olsun hazir gidalar olsun bebegin mama kullaniyorsa mamasinin icerigi olsun bi akrabamiz yapiyor diyette ordan biliyorum o sekilde denemen lazim birde
Tugbaalya Annnisshhh Kan tahlillerinde cikti doktorumuz soyledi dun tekrar tahlil yapildi dusmeye baslamis doktorun sylemesine gore kortizonlu kremden kaynakli
Annnisshhh Tugbaalya siz ne kadar süre kullandınız ben dört gün kullandım acaba biŞmde yükselmiş olabilir mi
Gzm91 Benimde bebegimde egzama var dogal gül suyuyla yüzünü temizliyorum bide bioderma atoderm intensive baume kullanıyorum çok iyi geldi
Tugbaalya Gzm91 dogal gul suyunu nerde bulabilirim acaba krem kullaninca bizimde geciyo fakat kremi birakinca tekrar basliyo
Tugbaalya Annnisshhh ben 3 gun kullandim 4 gun snra kan tahlilinde yuksek çıktı dünkü tahlilinde düştüğünü syledi doktorumuz eger supheniz varsa tahlil yaptirmanizi tavsiye ederim
Ysm Yesimgulcakir siz nerde yaşıyorsunuz bilmediğim için size uyarmı bilmem hastane, oğlumun kendi Dr memnunum alerji uzmanı Doç Dr memnunuz