Durum2021 doğum biraz zor oldu. 3.ve arası çok yakın oldugu için. Zor dedigim de herşey normal gitti agrım çok oldu. Oda arası yakın ve 3.oldugu içinmiş. Daha dikişler iyileşmeden tekrar gebelik zor oluyor. Sizin 2.ise bu kadar zor olmayacaktır. O agrılar da 5.günde tamamen geçti. Sonra eski halime döndüm. Gebelikte dikişlerle alakalı hiç sıkıntı yaşamadım. Birkaç kere kasıklarımda hareket halinde agrılarım olmuştu. Onu da doktorum dinlenince geçiyorsa sorun degil demişti. Benim dinlenince geçiyordu. Dikişler doguma yakın açılır patlar gibi çok endişelerim oluyordu. Onu da doktorum son 1.2 hafta iç dikişlerde sızlanma olabilir ama dışardan dikişler açılmaz merak etme demişti. 40.haftaya kadar beklediğimiz halde sızı bile olmadı. Sütün azalması normal. Hormonlardan dolayı. Sütün tadı degişebildigi için emmeyi bırakabilir. Bence bırakmak isterse zorlamayın. Ama emiyorsa emzirmeye devam edebilirsiniz. Hamileyken emzirmek ne karnınızdakinin ne kucagınızakinin gelişimini etkilemiyor. Hepsi alması gerekeni alıyor sizden. Korkulacak bir durum yok. Bol bol dinlenin yediklerinize dikkat edin.