Tatlisannedilekk UraSsmom Amin canım teşekürler, evet çok zormuş evlat acısı ciğerim yanıyor 2canım da gitti😭 hiç böyle hayal etmemiştim ama hayırlısı böyleymiş, çok şükür ki oğlum var 1tane 10buçuk aylık o da olmasa daha zor atlatırdım
Irmakkubra Ddddffggg dikkat etsende yemeyip spor yapsanda kilo aliosun ve veremiosun Eğer menapoza girmeden baglattiysan çok çabuk menapoza giriosun ki menapozunda çok zararları rahatsız eden yan etkileri var Hormonsal olarak bir sürü değişim vücutta ödem kıllanma halsizlik uyusanda uykusunu alamamış haller aşırı gergin sinirlilik hali tabi bu sinirlilik gerginlik haliide vücuda zarar Bu gibi zararlar
ebz09 Tatlisannedilekk öncelikle hayırlı olsun. Ben yapılabilir diye düşünüyorum ama annenin cok iyi beslenmesi gerekiyor. Yoksa cok yorucu anne bünyesi için. Doktorum izin vermediği için ben oglumu memeden kesmek zorunda kaldım 21 aylıkken. Siz de doktorunuza danışın mutlaka🌸
Lilya-t Tatlisannedilekk nee prezervatif ve geri çekilme olmasına rağmen mii 😳😳 ben bı daha bir şey yapmicam bu stresle yaşamak istemiyorum 😂
Lilya-t Tatlisannedilekk canım bu arada hayırlısı olsun . Aralarının yakın olmasi çocuklar için evet çok iyi . Allah da sana sabrını bı sekilde vericek.
Tatlisannedilekk Lilya-t İkizlerimin kalbi durdu malesef kürtaj oldum😭 evet çok dikkat etmemize rağmen hamile kalmıştım çok şaşırmıştık bizde, artık daha da dikkatli olmamız lazım. Oğlum şuan 10buçuk aylık memeden kesene kadar hamile kalmak istemiyorum
Durum2021 Ates_mami Merhaba doğumunuz normal miydi.? ben de sizin gibi bebeğim çok küçükken hamile kaldım üstelik Sezeryan
Durum2021 Lnr123 merhaba canım şimdi formda yazını okudumda bende senin gibi Sezeryan sonrası hemen hamile kaldım şuan nasılsın Doktorun ne dedi riskli mi
Lnr123 Durum2021 valaha canım hiç bişey demedi ben emzirdğimi söyledim emzirebilirsin dedi bi sıkıntı olmaz deid
Durum2021 Ates_mami herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı doğumda.Benim şuan 12 haftalık karnımda bağırsaklarımda ağrılarım çok oluyor baya endişeliyim bebeğimde eskisi gibi emmiyor beni biraz deneyimleriniz ile aydınlatırsanız çok sevinirim
Ates_mami Durum2021 doğum biraz zor oldu. 3.ve arası çok yakın oldugu için. Zor dedigim de herşey normal gitti agrım çok oldu. Oda arası yakın ve 3.oldugu içinmiş. Daha dikişler iyileşmeden tekrar gebelik zor oluyor. Sizin 2.ise bu kadar zor olmayacaktır. O agrılar da 5.günde tamamen geçti. Sonra eski halime döndüm. Gebelikte dikişlerle alakalı hiç sıkıntı yaşamadım. Birkaç kere kasıklarımda hareket halinde agrılarım olmuştu. Onu da doktorum dinlenince geçiyorsa sorun degil demişti. Benim dinlenince geçiyordu. Dikişler doguma yakın açılır patlar gibi çok endişelerim oluyordu. Onu da doktorum son 1.2 hafta iç dikişlerde sızlanma olabilir ama dışardan dikişler açılmaz merak etme demişti. 40.haftaya kadar beklediğimiz halde sızı bile olmadı. Sütün azalması normal. Hormonlardan dolayı. Sütün tadı degişebildigi için emmeyi bırakabilir. Bence bırakmak isterse zorlamayın. Ama emiyorsa emzirmeye devam edebilirsiniz. Hamileyken emzirmek ne karnınızdakinin ne kucagınızakinin gelişimini etkilemiyor. Hepsi alması gerekeni alıyor sizden. Korkulacak bir durum yok. Bol bol dinlenin yediklerinize dikkat edin.