ozgevolkan YamacDemirinAnnesii benim oğlum başta bana benziyordu ama 1 aylık oldu git gide babaya benziyor bende öyle istiyordum zaten 😊😊
aasenamerve Nhnorhan ben hiç gözümde canlandıramadım bile ama bana benzer diyordum çünkü 4 yeğenim var hepsi aynı ben 😂 ama kendi çocuğum benzemedi 😂
aasenamerve YamacDemirinAnnesii bazen mavi oluyor bazen yeşil ama renkli yani 😀 ben de hiç alışkın değilim bizim ailenin hepsi iri ve kahverengi gözlüdür kızım çekik ve renkli gözlü çok hoşuma gidiyor 😊
gozdeninbulutu Benim oğlum doğar doğmaz babasının kopyasıydı sadece gözlerinin iriliği bana benziyor 😄
aasenamerve YamacDemirinAnnesii her anne gibi dünyanın en güzel çocuğuna sahipmişim gibi geliyor tabi. Beni en iyi sizler anlarsınız 😊 çok teşekkür ederiz 😊
Yasedem YamacDemirinAnnesii vallahi benim kızım var çok şükür ben eşime benzesin istiyordum kaşlarını çattığı yerdeki çatıklığa kadar eşime benziyor bir tek kulakları bana benziyor o kadar her bir hücresi eşime benziyor valla bu kadar beklemiyordum birde gözlerini benim babamdan almış o kadar 😂