tubist dios_gokta kelin merhemi olsa kendi başına surermis 😂😂 valla şunu ogrendim inatlasmican çocukla. yerse yer yemezse de sal gitsin.
Arifeeee tubist 16 aylikken ölçüldü 10 kilo 78 cm. Sanırım 2 ay sonra bizde en fazla sizin gibi olacağız 😊
Zeynepazram tubist yara bandı yapıstırdım önce emmeye calıstı sonra biraz aglar gibi mızmızlandı bandı söktü cıkardı emdi yine 😂
3oda1salonmide tubist benim oğlumda 18 aylıkken 10.600 boy da 81 idi şu an 3 yaşında 96 boy kilo da 14 geliyo hala bir tık zayıf ama daha iyi
Zeynepazram Kir_papatyasiii Kg alması boy uzatması icin ekstra yedirdiginiz icirdiginiz bir sey var mı 😊
Zeynepalya_ve_annesi tubist bizde oyleydik 18.ayda 10.900 84 cm dik bizim boyumuz uzun 2 eylulde 24.ay kontrolumuz var bakalim
Melek_annesi_06 tubist Allah razı olsun ❤️ kızım genetik rahatsızlığından dolayı minyon canım ben 1.61 eşim 1.74 boyunda 😉
Esdoel tubist bizde yarın gideceğiz aşıya evde kilosuna bakıyorum 12 ayından beri aynı şuan 😂 aşı zor geçti mi birde kaç tane oluyor ve nereden 😏 çok soru mu sordum ne 🤭
Esdoel tubist bizde olduk canım aşıyı ama çok ağladı oğlum 3 kişi zor tuttuk deli kuvveti geldi resmen 😔
Kir_papatyasiii Zeynepazram Ekstra olarak hergun düzenli olarak kefir ve yoğurt, cici bebe,muz,bal iki üç parça ekmek içi ve 5 köfte yediriyorum 😊 bunları hergun düzenli veririm kahvaltı , yemek te ne yemek isterse😍