tubist kizlar bebeklerinizin 18.ay boy kiloları kac ölçüldü? benim oglum 10.700 gr, 79 cm boy.. Cok minyonuz🤗
Cgnege44 tubist bizde çok minnagiz aynı boydayiz 9.100gr iz iştahınız nasıl şimdilerde herşeye hayır demeye agzinida kapatmaya başladı 🥺
Ballilokmamelmaliturtam tubist 10.300 kilosu boyu 85 cm . Bizimde baş çevremiz küçük tekrar gideceğiz doktora
tubist Cgnege44 iştahı yok denecek kadar az, dişleri de cok gec cikti hep diş cikarma surecindeyiz, 16 ayliktan beri. sadece emmek istiyor, kahvaltida kavun ve karpuzdan baska secenek istemiyor. zorla tv izleterek veriyorum🤷♀️
Cgnege44 tubist bizimde öyle şuan 7 dışı var iannilmaz hareketli bı çocuk ondan kilo almıyor diyorum anne babada iri yarı değiliz doktorumuz genetik üzülmeyin diyor artık pes ettim yerse beriyorum yoksa ısrar etmiyorum
tubist Zeynepazram drlar ac olsa yer diyor, valla ac olduguna yemin edebilirim ama ispatlayamam gercekten….
dios_gokta tubist 15 bucuk aylıgız 9.500 kılo cok üzülüyorum bazen ogluma baktıkça cok zayıf çünkü yemiyor ve cok hareketlı tavsıyenız varsa alırım🤷♀️😘
tubist Cgnege44 aynen oyle biz de minnagiz, benim boy 158, eşim 174 minyonuz biz de ne cikabilirdi zaten😂
Zeynephatice tubist bu ölçümleri aile hekiminizmi yapıyor siz kendiniz gidip hususimi yaptırıyorsunuz.bilmediğim için soruyorum kusura bakmayın
tubist Zeynephatice 18ay da aşı oldugu zaman ölçüyor saglik ocagi ebesi. yani aşıya ne zaman gjtsek ölçer
tubist dios_gokta kelin merhemi olsa kendi başına surermis 😂😂 valla şunu ogrendim inatlasmican çocukla. yerse yer yemezse de sal gitsin.