SensizAsla Hayırlı sabahlar cümleten🙋♀️ Zeytinyağı içirirken elime vurdu gözüne geldi okadar üzgünüm ki 😞kızardı sulandı biraz bol su ile yıkadım banyo da yaptırdım ama birsey olmaz degilmi 😞
yaseminoztrk SensizAsla hiç başıma gelmedi belki saçma bir örnek vereceğim ama. Bende kirpiklerime falan sürerken hep kaçıyor gözlerime sadece rahatsız ediyor bulanık gibi oluyor. Yanma da olmamış sanırım olsa ağlardı çünkü ben çok birşey olacağını sanmıyorum 😊
Hamsicikk SensizAsla sıcakken kacmadıysa yağ sorun değil zeytin yağı aksine ne kadar şifalı 1 gün rahatsızlık verir sadece bulanık görme vs
SensizAsla yaseminoztrk aslında biraz ağladı ilk döküldüğünde sonra silmek için de olsa elletmedi gözünü banyoyu çok sever banyoda gözüne gelince su ağladı biraz 😞internette bebek şampuanı ile yıkamak iyi gelir yazıyordu o yüzden banyo yaptırdım ama içim rahat etmedi bi türlü
yaseminoztrk SensizAsla 🥺🥺 yaa kıyamam ama olur böyle şeyler akşama kadar rahatlamazsa acile gidin isterseniz belki damla falan verirler hala yanma var mı dokunduruyor mu şuan
SensizAsla yaseminoztrk uyudu su an kızarıklık geçti gibi ama uyanınca tekrar bakarım 😞 olmaz dediğin ne varsa basına gelirmiş ya hakikaten çok üzüldüm uyanınca da gecmezse götürürüm olmadı bi acile 😪
yaseminoztrk SensizAsla Allah beterinden korusun. Hiç korkup kendini tedirgin etme kimyasal birşey değil ki yediriyoruz neticede akşama birşeyi kalmaz 😚
SensizAsla yaseminoztrk öyle tabiki bi yan dan da diyorum içiyor sonucda birsey olmaz diye ama kızarıp sulanınca korktum biraz 😒
SensizAsla Hamsicikk sıcak değildi kaka dan dolayı biraz içireyim demiştim o an vurunca gözüne geldi kızardı sulandı ama şimdi uyuyor geçti gibi duruyor inşallah uyandığında kalmaz birsey endişe ettim bende arındırılmış değildi saf dı o yüzden Korktum biraz😒