Beyziikoo UmmuGulsumunAnnesi İlk 1 aylıktı sanırım ikincisini geçen hafta yaptırdık 3.de Ağustos ayında 4 aylık olunca yapılacak 🙂
Nohutannesi UmmuGulsumunAnnesi 9aylıkken yaptırdım. Gözdeki kaymalar 6.aya kadar normal sayılıyor bu nedenle 6.ayın geçmesini bekledim 9.ayda götürdük
MorErigim UmmuGulsumunAnnesi kızım bir buçuk yaşında ben götürmedim gözle görünüz herhangi bir tuhaflık olmadığı için pandemiden dolayı gitmek istemedim.
UmmuGulsumunAnnesi Hbbknk erken diil mi, nasıl geçti muayene acaba göz kontağı kurup nesne takibi yapabiliyomuydu
irva UmmuGulsumunAnnesi Evet çok rahatça yapabiliyordu.Doktorumuz bundan sonra senede 1 kez getirseniz yeterli dedi.
Hbbknk UmmuGulsumunAnnesi göz kontağına bakılmıyo İlk muaynede damla damlatıyorsunuz gözüne bi aletle bakıyolar
UmmuGulsumunAnnesi Beyziikoo göz kontağı kurabiliyomu nesne takibi yapabiliyomu muayene nasıl geçti acaba
UmmuGulsumunAnnesi Nohutannesi göz kontağı kurabiliyomu nesne takibi yapabiliyomu muayene nasıl geçti acaba
Beyziikoo UmmuGulsumunAnnesi Kızım 3 aylık daha ilk gözlerini açma zamanında bin şükür çok güzel takip ediyordu şu an fıldır fıldır zaten 🤭 Kızımın gözlerinin arkasında beyaz lekeler var biz bu yüzden takipteyiz normalde 1 kere yapılıp yeten bir muayene. Muayene zor oluyor biraz ama napalım sağlıkları için 🙄
Nohutannesi UmmuGulsumunAnnesi kurabiliyor 9aylik bebekti zaten büyüktü. İsik tutup takibini istedi doktor zaten isik dikkatini cekiyor ceviriyor gözlerini
UmmuGulsumunAnnesi irva Ya benim kızım şuan 56 günlük ama her zaman takip etmiyo ya internetten baktım moralim bozuldu otizm belirtisi falan diyo 😥
UmmuGulsumunAnnesi Nohutannesi Ya şuan 56 günlük ama her zaman takip etmiyo ya internetten baktım moralim bozuldu otizm belirtisi falan diyo 😥
Nohutannesi UmmuGulsumunAnnesi Allah aşkına 56 günlük bebek tam olarak görmüyor bile. Nasıl takip edecek yapmayın
irva UmmuGulsumunAnnesi Yok canım hemen öyle düşünme çok normal her bebek her zaman aynı ayında onu bunu yapacak diye bir durum yok.Şimdi yapmaz öbür ay yapar 1 hafta sonra yapar bunlar belli olmaz yani.