Obsesifk Android kullanan Annelerimiz uygulamanın son sürümünden memnun musunuz? Yaşadığınız sorunlar varsa bu post altında paylaşabilirsiniz 🥰💐💐 Güncelleme : Bebek takibi ve link sorunu yaşayan annelerimiz uygulamayı kaldırıp https://www.mediafire.com/file/1xedcz0xp1rdbr3/happykids-2-1-release.apk/file (açamıyorsanız tarayıcıya kopyala yapıştır yapın) linkinden tekrar yükleyin sorun halloluyor. 🌸
Nebicimanne Obsesifk uygulamaya girerken "uygulama hatasi " uyarisi aliyorum uygulamayi kapat demeden tekrar acmiyor
Ylmzkbra06 Obsesifk mesala bebek takip e giriyorum ası takvimi, kilo, boy vs. Oraya tıklayınca uygulama beni atiyo acaba bende mi sorun 🤷♀️😊
G_ADAN Obsesifk merhaba, maalesef ki android de linkler haaala açılmıyor. Kopyala yapıştır yapıyorum mecburen.
DenizKizi Obsesifk bebek takipteki bilgilerin en altında ki kısmını göremiyorum bebek persentil falan var diyolar daha ben oyle biseye denk gelmedim yok bende 👍
Aysemira Nebicimanne hayır aynisi bendede oluyor bebek takipe girdiğimde bende anlamdim direk çıkıyor program dan 🤔🤔
Zeynepeymen Obsesifk android degilde ios kullanıcısıyım programa hemen girilmiyor bi ağırlık var ve sürekli hata verıyor 🤦🏻♀️Opss 😂
1mom1baby Obsesifk aşı takvimine tıklayınca happy kids durduruldu yazıp uygulamadan çıkıyor. Linkler açılmıyor kopyalama seçeneği bile çıkmıyor
Alyask Obsesifk ya bende de hesabıma sıfre ıstedım sizden yolladınız tekrar giriş yaptım ama bebek takıp de öncekı aylarda girdiğim kılo boy sıfırlanmış oraya kayıt etmıstım 😔
busrasahinn Obsesifk bebek takip kısmında bebek bakımı dışında hicbiseye giriş yapamıyorum uygulama kendini kapatıyor