Rikaa Bsra23 her sey otizm her sey kanser her sey bir hastalik yaziyor. Benim bebegim koca kafali 8 aya kadar kafasi hem one gidiyordu tutardi ama one giderdi. Siz doktorla ilerleyin
blue5 monaroza1 bebeginiz duzeldi degil mi insallah benim bebegim de oturdugu zman iki kat duruyor. Bas hep one egik:6
monaroza1 blue5 Yeni gördüm yorumunuzu bebeğim şuan 1 yaşını geçti bu yorumu yazdıktan kısa süre sonra da rahat şekilde oturmaya başladı içinizi ferah tutun her bebeğin gelişimi farklı neyi ne zaman yapacaklarını kendileri belirliyorlar ☺️
Melekce Embeyyag naptınız acaba bebeğiniz duzeldimi benim bebeğimde 6 aylik olucak yüz üstü koyduğum zaman duruyor kaldırıyor tabi bı surw sonra yoruluyor ama genel anlamda kucağımda olduğu zaman başkanı eğiyor dizlerime vs oturttugum zaman
Melekce Mavisim ya dizlerime oturttugum zaman hep bı toplanıyor sanki ya başını tutuyor ama eğiyor genelde sürekli kucağımda normal duruyor yüz üstü koyduğum zaman duruyor bı sure sonra yoruluyor doktora getirdiniz mi scaba siz normal mi başıni egmesi
Mavisim Melekce benimkide başını ayaklarına kadar eğiyor oturur pozisyonda yok götürmedim dönebiliyor yüz ustu durabiliyor ikizi var mesela o öyle değil dik duruyor