Hacerk DeryaDerin 20günlükten beri kullanıyorum. Patikli pijama ile rahat edemiyor gibi geldi. Abilerde de aynını yapmıştım 1yaşına kadar da kullanıyorum erkek olduğu için daha fazla giydirmeyi önermemişti doktorumuz bu sefer de öyle yaparım diye düşünüyorum.
1mom1baby DeryaDerin ilk 10 aylıkken aralık ayında giydirdim havalar çok soğuk olunca dışarı çıkarken giydiriyodum şimdide dışarı çıkarken mecburen giydiriyorum daha ayakkabı almadım patigi küçüldü sadece külotlu çorapla oluyo avm gidene kadar giycek mecbur 😄 ama rahat edemiyo biran önce uygun bişey alıp kurtarcam kendisini 😄
Agg0207 DeryaDerin aralikta dogdu kizim hic giydirmedim bebekler icin hic rahat degil bence ve saglik acisindanda onerilmiyor bebeklere
Fullmoon DeryaDerin saglık açısından önerilmiyo bebeklere. Bi aylıkken dışarı cıkarken pantolunun altına giydirdim sadece. Şimdide elbiselerin altına giydiriyorum. Hergüne önermiyorlar
Muhteriz Kızım Aralık dogumlu ama elbise giydirdiğim günler hariç pantolonun vs altına giydirmedim çünkü kilotlu çorap sıkı olduğu icin daha serin tutuyor pamuklu olmasına rağmen iki kat pijama giydirdiğimde daha çok ısınıyor bacakları hep öyle yaptım
Sabriyeilke 1 aylikken basladim giydirmeye disari cikarken evin icinde bi tek uyurken cikariyodum banyo yaptiginda bi tek giydiriyorum esortmanin altina