Mucize-1 Aptamil mama kullananlar memnun musunuz bi zararı varmı acaba benim 2 aylık bebeğim var kullanıyorum
Ayselssl Mucize-1 benmde oğlum 2 aylık bir aydır sadece aptamil mama kullanıyorum. Bebeğim çok gazlı sanırım mamadan diye düşünüyorum.
MrsNur Mucize-1 doğumdan beri kullanıyorum ve birkaç aynı sınıftaki mamalar ile karşılaştırdım ve bunda şeker oranı birazcık daha düşük
Evrim1906 Mucize-1 her çocuk bir değil canım ya ilk 3 ay hem emdi hemde mama verdim 3.ayın sonunda beni tamamen bıraktı ve süt alerjisi çıktı malesef sonrada değiştirmek zorunda kaldım mamayı yoksa aptamile devam ederdim
Mucize-1 Ayselssl bizimkinde gaz yok yediklerinize dikkat ediyormusunuz eğer ayaklarınızı üşütürseniz oda bebeğe gaz yapıyo derler ne sıklıkla veriyorsunuz mama
ummytbs Ayselssl evet aptamil biraz daha gazlı. Smilac gazı bitirmişti. Smilac deneyebilirsin, şu an aptamildem devam ediyorum. Cünkü gaz problemimiz yok artık :)
Ayselssl Mucize-1 ben emzirmiyorum meme reddi yaşadım. Sütümü sağıyordum oda artık tükendi. Sadece mama aptamil veriyorum bebeğime
BuketCumaAli Mucize-1 biz kızımda kullanmıştık asırı gaz yapıyor en güzeli bebelac gold suan 24 günlük bebeğime bunu verıyorum
Evrim1906 Mucize-1 benim bebeğim doğduğu zaman 1 hafta kuvez de kaldı sütüm geç gelmişti zaten hastanede mama verdiler o yüzden beni de zar zor tutmuştu anca 3 ay emdi
balyanakannesi2 Mucize-1 5 ay kullandım ama bir süre sonra kabızlık ve gaz yapmaya başladı. Sma kullanmaya başladım sonrasında doktorumun kararıyla.
Zeynoopink Mucize-1 doğudugunda aptamil kullandım ama aşırı gaz yaptı uyumuyordu bende 4.ayda hip mamaya geçtim
TosbirikHatunveAnnesi Mucize-1 aptamil conformil kullanırsanız daha rahat edersiniz. Hem bebeğinize gaz yapmaz hem de daha az kimyasal var içerisinde