Sinem91
Eşim inşaat sektöründe ve nerdeyse her dalında uğraşı var tadilat,izalasyon, malzeme al-sat,kepçe , kamyon proje ihale falan derken eve geç geliyor çoğu zaman erken geldiği günlerde de iş yapmamı istemiyor hani zaten zor görüyorum senin benimle otur zaman geçirelim ailecek diyor zaten o saatlerde de süpürge açmak pek olmuyor bazen haftasonu temizliklerimde ilgilenir sonra işe gider gene.Ev işi tabiki onlardan önemli değil ama temiz bir evde büyümeleri çok önemli oğlumun alerjik astımı var kızımın da alerjisi var o yüzden ne yapıp edip evi temizlemeliyim oğlum ayaklandığından beri 2 kat zor oldu herşey.Hadi bunlar eş yardımı olursa halledilir de ancak 1. Çocuğunuza gereken ilgiyi gösteremiyorsunuz kitap seti aldım mesela ikisine de gösterip anlatıyorum oğlumun ilgisini cekmiyor yırtıyor yiyor falan aynı şekilde magnetli harflerimiz sayılarımız var kızım çok seviyor öğreterek buzdolabına yapıştırıyoruz oğlum eline alıp yemek istiyo bu kez başlasın kavga kız bağırıyor oğlan bağırıyor 😄bense 😥