Brn09 incikusunannesi benim kızımın kolunda var kabarık olandan kontrole gidiyoruz arada onun dışında bişy yapılmıyo şuan 7 yaşına kadar beklicez
kubosunatlasi incikusunannesi merhaba hemanjiom bebeğinizin neresinde ? Çarşamba günü ameliyatımız var 24 aylık 3. Aydan beri uğraşıyoruz sorularını alabilirim
Fatmalpaslan44 incikusunannesi benim bebeğimde var göz pınarının orda şişlik oluyodu şuan 4 aylık 2 aylıkken ilaç tedavisine başladık ilaç bitti bi haftadır şişlik yeniden başladı
Naz93 Hemanjiom derken normal kırmızı doğum lekesinden mi bahsediyorsunuz yoksa başka bir şey mi veya kabarık olan mı
Naz93 incikusunannesi öyle bilmiyorum benim oğlumda var yüzünde ensesinde belinde bir kaç doktora gösterdim önemli olmadığını söylediler yaşı ilerledikçe geçiçekmiş zaten kaybolmaya da başladı gibi geçmezse de lazerle geçermiş ama çok da önemli değil sizinki farklı bir durum mu acaba kırmızı olup da sonradan kabaran ben duymadım hiç
incikusunannesi Naz93 cok cok kabarık değil ama deriye yapışık da degil, bizimki de takipte büyümeye devam ederse ilaç kullanılacak.
EdaEla23 incikusunannesi Yeğenim de var canım ablamlarda takip de dediğin gibi inş büyümez neresinde varr?
incikusunannesi Brn09 suratına doğru olduğundan tırnağını taktirmasindan korkuyoruz, birde suratına doğru olduğundan iste maalesef, insallah bütün bebislerin hemen yok olsun.
incikusunannesi kubosunatlasi kulağının hemen yanında yanağına doğru, sizinki büyük mü cok bize ameliyattan önce ilaç tedavisini söyledi doktor
yaz06 kubosunatlasi hangi ilde olacaksınız ameliyatı ? Doktorlar önermiyorlar 7 yaşına kadar bekle diyorlar genelde ama
incikusunannesi yaz06 bize de ayni şekilde bilgi vermişlerdi, et beninden de büyük 50kurus kadar var bizimki
kubosunatlasi yaz06 İstanbul Cerrahpaşa da olacağız bizim göz kapağı ve bacağımızda vardı bacaktaki geçti ancak göz kapağı kaldı bu yüzden göz olduğu için küçük bir ameliyat olması gerekiyor vücudunda olsaydı evet beklememiz gerekti 😇