Rbsv Findikfistik neden ilginç Bi soru bu sitenin amacı ne merak edıyorum soruyorum ilginç geldiyse cevaplamazsınız
Findikfistik Rbsv Ahahahah , sen şuna ben bebeğimin kilosunu söylemek ve iltifat almak istedim desene 😅hadi hadi maşallah oğluşuna , bizimkiler zayıf maalesef sen iyi beslemişsin.
mombeto Rbsv anladım Canım ama benimkiyle arasında 1 kilo var ve aynı kiloda doğmuşlar ben hiç mama vermedim sütüm mü yetmiyor acaba gerçi bizim kilomuz da iyi aslnda normal sizinki çok zaten yeterli Her bebeğin kilo alımı farklı bünyeye göre değişiyor bundan sonra da alır muhakkak aynı oranda olmaz
Findikfistik Merlinlin Gülmeyin isterseniz, gülerseniz hanımefendinin sinirini bozacaksınız. Biz manyaklar ve ruh hastaları olarak zat-ı muhterem post sahibini uğraştırmak zorunda bırakmayalım ☹️ neyse ben az ötede oynamaya gidiyorum
Berrinyr Rbsv alır annesi daha da alır inşallah.benim kızım 7 aylıkken 9 kiloydu bu ay yine goturucem 9 ayı geçtik bakalım ne kadar almış
Rbsv Berrinyr biz zor aldık malesef ilk bebegım hıc almazdı 3 yasında hala da almaz zor yani oğlumda biraz toparladı geri öyle olsun istemem inşallah iştahsız bir bebek olmaz 🥰
Rbsv mombeto canım görüntü zayıf zaten tombik bir bebek durmuyor boyu uzun diye ben iştahı kesilir kilo durur dıye korkuyorum sadece