alchn Erkek bebek De aldım bi kax ürün birden kısaldılarmi çektiler mi bilemedim yada oğlum uzadı 2 haftada sonra aşağı doğru açılmalar bolarma oldu acba böylemi ürünleri yoksa benim makinamdan mi
AlmilaDoga alchn valla ben doğduğundan beri yaz kış bahar tüm alışverişim ordan ama böyle bi durumla karşılaşmadım
Pinkmoms alchn 3 yıldır herseyini lcw dan alıyorum Dediğin gibi bir sorunla karşılaşmadım hiç ilk defa duydum 😕
Urazkom alchn aşkım belki yanlış programda felan yıkamışsındır belki küçük gelmiştir sonradan farkına varmışsındır 🤷🏻♀️
alerjikbebekanasi alchn 9aydır hep oradan alıyoruz böyle birşeyler karşılaşmadım. Yüksek derece devir olabilir mi acaba?
Peromer alchn urunlerı cabuk bozuluyo . Buyukte de kucukte de hemen ılk yıkamada agzı yuzu kayıyor o yuzden pek tercıh etmem. hedıye gelırse bır oyle.
Rikaa alchn ya ben de siparis vericem de 11 kg bebek icin kac aylik aliniyor mesela? Ben e bebekten aliyorum hep 2 yas aliyorum ordan. Waikiki bedeni ne oluyor bilen?
Deletedmom_29 alchn ben sorun yaşamadım ama ama yeni aldıysanız değişim yaparlar fişiniz olmasa bile aldığınız ürünlerin şimdiki fiyatı baz alınır
Alpbeybi alchn ben lcw den aldığım ürünlerden memnun değilim nedense. Ağzı yüzü dağıldı hep, süklüm püklüm duruyor. H&M, Kitikate ve Carters olanlar sapasağlam duruyor birlikte yıkıyorum sonuçta. Bi daha almam sanırım