Gzdzeynep Arzu3535 masa yerine ankastre fırın için dolap alabilirsiniz. Hazır satılıyorlar bir arkadaşım mutfeğını yenileyene kadar o şekilde kullanmıştı
Arzu3535 Gzdzeynep Canım mutfakta onu koyacak yer yok malesef sadece masamı koyacağım bi alan var o kadar
Mom62636362 Arzu3535 internete ankastre dolabı yazın, benim oturduğum evde de yok şuan, eşim bunlardan aldı evde kendisi birleştirdi parçaları. Koyduk fırını da ocağı da üstüne.
Arzu3535 Mom62636362 evet canım biliyorum ama malesef mutfakta o dolabı koyacak yerim yok sadece masa koyacağım kadar bir boşluğum var
susiron Arzu3535 benimde fırın yerim yok kullanacagım zaman yere indiriyorum dolap içinden mini fırının var .Her zaman fırın kullanmıyorum zaten sorun da olmuyor acıkcası .
yaz06 Ankastre fırınların parçaları oluyor kendinizde birleştirip normal fırın şeklinde kullanabiliyorsunuz.
Arzu3535 yaz06 evet canım ama yazdığım gibi onu koyacak yerim yok sadece masamı koyabileceğim bir yerim var o kadar
Arzu3535 Sibel8Duru evet ama malesef yazdığım gibi mutfak çok küçük ve o dolabı koyacak yerim yok sedece mutfak masası sığacak kadar bir alan var
Gzdzeynep Arzu3535 işte masanızın yerine koyabilirsiniz diye düşündüm en azından bu fırını koymak için özel yapılmış bir dolaba daha çok güvenirdim ben.
Mom62636362 Arzu3535 Anladım canım, o zaman ya depo gibi bir yere kaldırmak, ya satmak, ya da birilerine vermek mantıklı olan. Lazım olursa diye de ufak bir fırın almak
Arzu3535 Mom62636362 fırınımı o kadar çok seviyorum ki hiç satmak yada birine vermek istemiyorum Canım sonuçta kiracıyız ve başka bir eve gittiğim zaman gene kullanabilirim belki diye düşünceden kafayı yiyorum kiracı olmak nede zormuş 😔
Arzu3535 Gzdzeynep hem yemek masam var hemde mutfak masam var evde 2+1 hiç yer yok hiç birşeye valla iki ara bir derede kalmışım 😭
Mom62636362 Arzu3535 Evet gerçekten öyle maalesef. Balkonu var mı mutfağın belki oraya koysan daha mantıklı olur
Gzdzeynep Arzu3535 ya fırından ya da masadan vazgeçeceksiniz mecburen. Mutfak masanızı şimdilik kaldırıp daha sonra başka bir eve geçtiğinizde tekrar kullanabilirsiniz. Ya da masayı satmak fırını satmaktan daha mantıklı alırken daha uygun fiyatlı olur mutfak masası almak.