mom54546 gelmez olaydım 2 yıldır yurtdışında yakalanmadık .türkiyeye geldık corona olduk.1 yasındakı kızımda oldu.Çok köt bi illet gercekten.Her yerim ağrıyor. Testımız kaç günde negatif olur acaba yurtdısına donmek için. Bu hastalıgı kolay atlatmak için neler yapabılırım ?
My_little_sunshine mom54546 aşı olmuş muydunuz? Geçmiş olsun bu arada 10 gün sonra negatife dönüyor genelde.🤲
Cgnege44 mom54546 10 güne negatife döner yurtdışına çıkmak için 15gun sonra negatif eonucunuzu istiyorlar diye biliyorum kekik demleyin için et tavuksulu yemekler tüketin bol kefir sarımsak
Cheddar mom54546 eşimle kızımda pozitif. Arwell c vit, d vit, minoset kullanıyo eşim. Kızımada d vit, arwell kids c vit kullanıyorum. Güzel beslenip bol su içiyoruz. Bugün 3.günümüz kızım toparladı şükür eşimde iyi olacak inşallah
GoGirl mom54546 asi zaten covid olmayi engellemiyor hastaneye yatisi ölümü azaltmak icin.karantina sureci bitmeden negatif olsaniz dahi çıkış yapamazsiniz diye biliyorum gecmis olsun
Nimetdeniz Eşimde oldu bugün 4. Günümüz kemik suyuna çorba tavuk suyuna çorba bol C vıtamini ve zencefıl bal çaylar yapıyorum çok gecmıs olsun arkadaşlar hepimize
mom54546 Elwingg evet kızımın gece ateşi cok yukselıyor bısey vermedıler ben parol şurup kullanıyorum
Cheddar Elwingg kızımda sadece burun akıntısı ve hapşuruk oldu bi kere de ateşi yükseldi. Kızıma da arwell kids c vit, pedia d vit kullanıyorum. Şuan bende de belirtiler başladı boğazım ağrıyor 🙄 kızınızda atlatacaktır hemen merak etmeyin. Bol bol sıvı aldırın kaç aylık
Nimetdeniz Cheddar toz zencefil ve balı macun gibi yapıp bır cay kaşığı yiyin boğazınızı yakacak biraz dayanın sonra su İçin cidden iyi geliyor alerjınız yok sa tabıkı
nursocum mom54546 14 gün zprunlu karantina var. Moralinizi yüksek tutun ve bulabildiğiniz herşeyi yiyin bu hastalık eğer yataklara düştüm derseniz zor geçer bizimde son günümüzdü ayakta atlattık hamile olduğum için paroladan başka bişey kullanmadım oğlumda 2 günde atlattı
mom54546 nursocum ayakta gecırmeye calısıyoruz canım.banada ılac verdıler ama esıme vermedıler parolu kendımız doktora soröadan kullansak olurmu