Oliviadunham Merhaba sevgili anneler.3 aylık bir oğlum var.Gündüz uykuya dalmakta çok zorluk çekiyor.10 dk da bir uyanıyor.Bu durumu çözebilecek bir yöntem ya da takviye öneriniz var mı?Tecrübeli anneler yardımcı olun lütfen🙏
Mihrikusannesi Oliviadunham aynı durum bende de var 3ay 25 günlük eskiden çok güzel uyurdu kendi kendine dalardı akşam 10 falan yatış yapardım ben uyandırmasam 6 ya kadar kesintisiz uyurdu sabahlarıda güzel uyurdu desteksiz bir şekilde bi işte son gündüz uykusu biraz limoniydi şimdi hepsi bozuldu illa kucakta uyucak başını kolumu arasına gömücek öyle uyucak gece iki saatte bir uyanıyor falan 🤦🏻♀️😞 bazen uykuya geçişte çok zorlanıyor mızıklanıyor ediyor
Zlm Oliviadunham hep aynı odada yatiriyosaniz ortamda onu rahatsız eden birşey vardır belki ses fazla ışık
HamzaMother Oliviadunham benim bebegim 2 ay 15 gunluk. Dis dunyayi farkettiginden beri ayni. Etrafi kesfetmekten uykusunu kaciriyordu hep. Benim elektrikli salincagim var ona koyuyorum artik onda sallanarak saatlerce uyuyor. Gece 11 de uyuyup sabah 5 te kalkiyor. Gunduzde surekli uyuyor. Tavsiye ederim hayatim kolaylasti resmen😍
mrvysil Oliviadunham muhtemelen atak haftasında bebişiniz. Atak haftalarında uyku düzeni tamamen gidiyor özellikle gündüz uyumamak için direniyorlar. Uyusalar da hemen uyanıyorlar derin uyku olmuyor. Ama atak haftası sonrasında düzeliyor merak etmeyin :)
Oliviadunham Mihrikusannesi Benimki Kucakta bile 20 dk dan fazla uyumuyor.Bir bebek bütün günü nasıl böyle geçirir hiç anlamıyorum🤷♀️
Beyzayldz Mihrikusannesi benim oğlumda düzenli uyurdu 4. Ayına son 3 4 gün kala bozuldu uyku düzeni. Gece 5 saatte bir kalkan çocuk saat başı kalkmaya başladı bende gündüz uyku sürelerini yarı yarıya indirdim artık akşamları çok güzel uyuyor denemenizi tavsiye ederim
Arenilay- Mihrikusannesi yarabbim 3 ay 10 günlüğüz bizdede başladı dün gece çıvdırcaaaam uyku pert kucakda kucak🥵
Oliviadunham Zlm Evin heryerini denedim.Işık, ses, sıcaklık onları da kontrol ettim ama hiçbir değişiklik yok.20 dk uykularla duruyoruz akşama kadar
berenduha Kızlar bebeğiniz atak haftasında benim bebeğim de öyle uyutuyorum yerine koyduğum an gözler açılıyor ve gülüyor 🤣
Oliviadunham Beyzayldz Gece uykuları fena değil.Gündüz uykularında sıkıntımız var.Tüm gün kucakta.Hiçbir iş yapamıyorum yemek bile yiyemiyorum 🤷♀️
tecrubesizannee Oliviadunham bizde de 4moms var çok faydasını gördüm uyumazsa ona koyuyorum emzikte veriyorum sallana sallana uyuyor. Birde benimki doymazsa uyumuyor doyduğundan emin misiniz bilmiyorum da ben kızımda bunu fark ettim. Doymazsa yarım saat sınra tekrar emziriyorum tam doyunca uyuyor
HamzaMother Oliviadunham graco diye bir marka. Benimkide ilk basta oyleydi sonra alisti. Bebeklerde alisma sureci oluyor ondan sonra cok severek yapiyolar
Oliviadunham mrvysil Şu an tam 3 ay 1 günlük.Atak haftasını hesapladığımda 4. Ay atağına daha 6 gün var gibi görünüyor ama bilemedim.Dediğiniz gibi olabilir
mrvysil Oliviadunham 1 hafta önce sonra olabiliyor bizim de hep 1 hafta önden geliyor ataklar. İnsan atak olduğunu bilince geçiceğini bildiğimiz için bir derece daha sabırlı olabiliyor :)