Melankoli aybukemom ciğer dinlemeyle verilen tedaviyi asla uygulamazdım ben. Bir kaç kez çocuk acile gitmek zorunda kaldık. Her seferinde test tahlil yapmadan antibiyotik yazdılar. Sonra tahlilleri yaptırdıgımda hep yanlış teşhis çıktı. Boş yere antibiyotik kullanacaktı çocugum onlara kalsaydı. Başlarından savıyorlar sadece.
aybukemom Melankoli evet bende bu yüzden almadım kızım bugüne kadar bi defa sadece amtibiyotik kullandı yazık hemen çat çat yazdı .
GoGirl aybukemom buyuk oglumda da kucuk oglumda da az belirtilerle cigerini usuttugu oldu ve ilerlerse zatureye ceviriyor goturene kadar bence dedigini yapin lavmani anlamadim ama niye verdi onda bilgim yok bazen prospektuste yazanla kullanim ayni olmayabiliyor Oglum bi kere yazin olmustu sadece oksuruk vardi ve zature denmişti bnde sasirmistim ama dogru tedaviylr gecti okulda bi iceri bi disari klimadan olmustu
aybukemom GoGirl anladım geçmiş olsun sizede . Üşüttüğü belli zaten ciğerden geliyor öksürük ama doktorun muayenesi beni tatmin etmedi açıklamada yapmadı sadece ciğer üşütmüş dedi . Şimdilik iğne ve buhar aldık
aminegunes24 aybukemom aman bebekleri hemen etkiler emin ol bizde uyuyamıyoruz geçen yıl bir kere camı açıp yattım sabaha karşı esti kızım o gün burnu aktı akşam öksürük başladı
aybukemom aminegunes24 geçen sene de full klimada yattık urfa sıcağında başka türlüsü mümkğn değil aşırı sıcak
Ayseopsar Benım oğlumda da aynı şeyler yaşandı ve etrafımda bir cok kısıde de suan bir salgın oldugu soylenıyor antıbıyotık kullandık ve yenı yenı gecmeye baslıyor ustelık buhar makınesı aldık bence bekletmeyin ciğerlere inmesin doktorun dediklerini uygulayın
3children1mom aybukemom Limonlu ılık su simdilik iyi gelir. Boğazını yumuşatır. Ihlamur varsa ondan da içir. Bebeğin 19 aylık olmuş ıhlamurun içine bal da koyabilirsin. Geçmiş olsun 🌺
aybukemom 3children1mom ıhlamurum var hiç aklıma gelmemişti ama içermi bilmem yinede demeyeceğim teşekkür ederim😊
aybukemom aminegunes24 ben sabah götürdüm akciğer filmi falan öekildi doktor yeni ünmiş ciğerlere çok kötü değil dedi . Bronşit başlangıcıymjş . Buhar aldık ilaç yazdı bide iğne vurdular bakalım artık
Minnak-anne aybukemom yaparsınız yapmazsınız bisey diyemem ama tavsiye nitelikli bi tarif vereyim bir bardak suya bir yk nisasta bi tatlı kasıgı seker karıstır pişir mama gibi olacak kıvamlı . Bebek yedikten sonra kusturuyo içindeki balgamı söküp atıyo . Bana da bi hemsire teyzemiz soyledi cok rahatlatıyo bebegimi bu arada biz 12 aylıgız
Minnak-anne aybukemom oyle valla tv izletmeyen ben en sonunda yenildim izleterek yiyior yendiğini de 😏 tek avuntum kendi videolarını izletmek diyorum bari yabancı seyler değil
Mom07374 aybukemom Allah düşürmesin devlet hastanesine bayram tatili diye mecbur gittim mastit olmuştum adam dokunmadan tshirt üstünden baktı bir şeyin yok dedi ben açtım göğsümü bakın işte taş gibi dokunur musunuz lütfen dedim antibiyotik yazdı adamın yazdığı ilacın 1 yıldır üretimi yokmuş Mecbur kalmadıkça adımımı atmam tiksindim ya leş gibi zaten insan bir temizletir çalıştıkları yerlerin böyle pis olmasına nasıl katlanıyorlar anlamıyorum kendi canım doktorum bayram tatilinde bile telefonumu açar yardım eder
aybukemom Mom07374 geçen bende gittim alerjimden dolayı öyle bi iğne yaptıki hemşire resmen sapladı bide dediğin gibi leş gibi heryer bitane naske takan yok çalışanlar dahil . İnan bi hafta oldu hala oturaöıyorım ağrıyro iğne yeri daha önce özelde yaptırıyordum yapılışını hissetmedim bile tamam devletten maaş alıyrosunjz diye de bu kadar olmaz