zbd Kızlar bugün üzerimi değiştirmek için yan odaya geçtim kızımın yanında babası vardı ve yere düştü kızım 6 aylık. Çok korktum ama görünürde birşeyi yoktu heryerine baktım. Biraz araştırdım 2 saat uyutmayın ve gün içinde de hareketlerini gözlemleyin diyordu. 18:30 gibi düştü şuan herhangi bir sorunu gözükmüyor. Başına böyle bişey gelen var mı? Hastaneye götürsem hastanede uyutmayacaklar en azından evde çocuk zebil olmaz. Şimdi hala hastaneye gitmedin mi diyen olacak yada her düştüğünde hastaneye çocuk mu götürülür. Ben ne yapayım
Mom726373 zbd hee düştüğünde değilde yüksekten düştüğünde, sonradan ah etmek yerine götürmek faydalı olur. Kulaklarına da bakın flaşla akıntı vs var mı gözlerde kayma var mı, kusma var mı şişlik morluk, anormal.bir davranış
HKyhn zbd benim oğlum o şekilde üç dört kere düşmüştü 🤭 ama dediğiniz gibi iki saat uyutmadım kusma gözlerde kayma vs olmadığı için de hastahaneye falan da gitmedik
mihrosum zbd dr bize kusma gozlerde kayma ne normalde cok daha fazla uyku hali varsa goturunnyoksa evde kalın demıstı. Uykusu gelincede uyutun yoksa cocuk huzursuz olur dedi. Elhamdülillah bıse olmadı kızımda 9aylıkkem cok yuksekten dustu
zbd Mom726373 hepsine baktım gözleri normal bilinç kaybı vs yok şişlik morluk göremedim sanırım biraz da korkmuş canının yanmasından ziyade kusma vs yoktu çok yüksek değil alçak sayılabilecek bir kanepe zaten 2 saat uyutmadım hep gözlemledim
zbd HKyhn hastaneye götürmek dert değil zaten gidince hastanede bekletecekler huzursuz olacak uykusuz kalacak ondan çekiniyorum. Ama düşeli 5 saate yakın oldu az önce birazcık uyandı gayet keyfi yerindeydi
zbd mihrosum kontrol ettim.o tarz şeyler yoktu bende 2 saat uyunık tutabildim gözleri kızardı uykusuzluktan zaten arabayla eve dönüyorduk zor tuttum ayakta mayıştı. Yüksek değil düştüğü yer ama ilk kez böyle bişey yaşadığımız için çok üzüldüm ☹️
Semihaduru zbd korkma canım bişey olmaz eğer olsaydı belli ederdi benim kızımda düştü iki kere çok şükür bişey olmadı gözlemledim hal ve hareketlerini olabilecek durumları bişey olmadı doktora götürsen de aynı şeyi söyleyecek zaten takip et diyecek
Kayracim zbd allah esirgesin eğer zaten kanama vs varsa siz ne yaparsanız yapın uyumasına mani olamazsınız.. aksi bir şeyler olduğunu çok net vucut belli ediyor zaten 2saat geçti sorun yok diyorsanız daha fazla korkmayın arada gece kalkıp kontrol edin bence içiniz rahat olur
hunilimomm zbd kızım sandalyeden düşmüştü biseyi yoktu sonra uyudu uyanınca burnu ve alnı sismisti hemen doktora götürdüm icerde hafif şişlik var demişlerdi ama içiniz rahat etmesi için bi götürün isterseniz
Boncugunmelegi Benim kızım da yataktan düştü bugün sabah uykuluydu ama mecburen uyuttum uyandı çok şükür gözlerde kayma yok kusma vs yok hareketleri keyifli ve iyiydi sadece emeklemek istemiyor ya korktuğu için dedik yada biraz canı yandı ondan diye düşünüyorum geçmiş olsun düşmeler hiç bitmez
zbd Boncugunmelegi birde konuşamıyorlar ya neresi acıyor diye o beni çok üzüyor düşününce ama sonra diyorum illa düşecek ne kadar dikkat edersen et babası yanındayken düştü. Tutamadım yetişemedim diyor. Oturduk ağladık valla. Bebeklerimizi Rabbim korusun
hunilimomm zbd hayır canım tomografi çekindi hafif şişlik çıktı oda dis taraf sis olduğun icin öyle gözüküyor dedi gözlem altında tuttun dedi kusmasi felan olunca hemen getiririm dedi şükür bişe olmadı 21 aylık felandi o zaman
75kinalikuzu zbd geçmiş olsun korkma üstünden zaman geçmiş birşey olmaz olsa bli olurdu benim kizimda 18 aylik uyuyacaktım kafasının arkasını duvara vurdu biraz ağlayıp sustu şimdi uyuyor başında bekliyorum bende birşey olmaz insallah rabbim yavrularımızı korusun
Aselduru88 zbd benim kizimda yataktan düştü hemen acile goturdum yatagim cok yuksek değildi ama yinede götürdük tomografi cekildi icim rahat etti