Ist2121 Kizlar yeni dogacak bebegim icin hangi biberon ve emzigi almaliyim? Birtane kasik biberon aldim bide normal biberon ve emzik onerisi isteyecektim? Link olarak da atabilirseniz cok sevinirim.
Papt_ya Ist2121 Philips avent ürünleri kesinlikle 👍🏻 emzikte ultra air biberonlarida anne meme ucuna en yakin benim görüsüm.
Oykuaygun Ist2121 avent alma şuan üretimi durmuş ürünler bulunmuyor. Biberon tomme tippe antikolik olanı kullanıyorum
Peekaboo Papt_ya evet avent iyi bizde hep onu kullandık. Ama ek önerim var. E bebekte baby plus emzik var. Avent emzigin aynısı birebir. Bütün herkes aventten geçtik çok memnunuz demiş. Biz de çok memnun kaldık. Avent 2 li 90 tl, baby plus 2li 25 tl
Elizburakgulcin Nuk nature sense öneririm hem gaz yapmıyor kolik bebekler için iyi hemde emzirecekseniz meme reddi yasamazsınız meme ucuna cok yakın.banada arkadasım önermişti cok memnun kaldım
Htadya Dr browns olabilir.Benim doktor önermişti.Antikolik özelliği var.6 aydır kullanıyorum gayet memnunum
Waris Ist2121 biberon tommee tippee öneririm. Keşke ben de erken keşfedebilseydim meme reddi yaşamazdım. Emzik de avent alabilirsiniz ama biz 6aydan sonra bulamadık üretimde sıkıntı vardı galiba olanlar da çok pahalıydı. Yine tommee tippee nin emziğini aldık. O da güzel ama bence avent o konuda daha iyi.
Peekaboo Waris e bebekte baby plus emzik var. Aventle aynı birebir yapmışlar. Biz çok memnunuz. Herkes aventten geçtik çok memnunuz yazmış. Avent 2li 90 tl, baby plus 2li 25tl. Fiyatı da çok uygun
Ist2121 Peekaboo bende emzik verip vermeme konusunda kararsizim ztn. Bebegin durumuna gore karar vermeyi dusunuyordum, oyleyse baby plus alayim madem belki de hic vermeyecegim bisey sonucta..
Ist2121 Peekaboo baktim simdi de bitane desenliler var 0-6 aylik, birde desensiz var 0-2 aylik. Ikiside ayni degil mi? 0 2- olani mi alalim?
Peekaboo Ist2121 Ist2121 Bazı bebekler ilk doğduğunda istemiyor 0 6 aylık büyük geliyor oğürüyor. O yüzden o durumlarda 0 2 aylık kullanmak gerek. Şimdi bilmiyorum belki tutar 0 6 aylık olanı belki tutmaz deneyip anlarsın Benim dediğim emzik bu ucu aventle aynı https://www.e-bebek.com/baby-plus-silikon-yalanci-emzik-0-6-ay-2li-p-byp-21001/