Mom622626 aylizinannesiii bende 3 gün sürdü, bünyeye göre değiliyor. Etkisi hafif olarak iki haftaya kadar sürebilir.
Bsraklc92 aylizinannesiii dün bende öyleydim ılık bir duş üstüne 2 tane parol içtim bugünde bir şeyim yok çok şükür
tatlisert aylizinannesiii annemde baş ağrısı halsizlik ve ateş oldu. İnşallah sizinkide çabucak geçer. Çünkü o halde bebeğe bakmak bile zor olur.
aylizinannesiii tatlisert Cok tesekkur ederim Allahtan annemlerdeyim bebeğe bakarlarken yattim biraz yoksa oturur aglardim
Deletedmom_109 aylizinannesiii 2 gün önce 2. Dozu oldum aynı yan etkiler bende de oldu şimdi çok şükür iyiyim sanki aşı olmamış gibiyim. Dinlenmeye çalışın daha çabuk atlattırsınız
aylizinannesiii Deletedmom_109 cok tesekkur ederim bende yattim bebegimi uyutup goz kapaklarim bile sızlıyor
tatlisert aylizinannesiii iyiki yanınızda birileri var😊 ben daha hiç olmadım etrafımdaki yan etkiler görünce korktum ama en kısa zamanda olacağım. Çok geçmiş olsun 😊
Alpbeybi aylizinannesiii korkutmak gibi olmasın da 3 gün 40 derece ateşle yattım, mide bulantısı kusma da oldu. İnşallah daha da ağırlaşmadan atlatırsınız. Şifa olsun 🙏🏻
aylizinannesiii Alpbeybi İyiki asi olmusuz ben aşı olmasam demekki koronadan entube filan olurdum aşı hali bu kadar zorsa🥺
Alpbeybi aylizinannesiii ben de aynen öyle söyledim aşı bu kadar çarptıysa. Çok geçmiş olsun, benim sütümü de çok etkiledi ateşlenmek sanırım 2-3 gün kadar çok azalma oldu, sonra normale döndü. Olursa korkmayın olur mu? Ben çok ağladım da