aylizinannesiii Kızlaar dün ikinci doz aşımı oldum ve bugün bütün vücudum agriyor midem bulanıyor usume ates geliyor Sizde de oldu mu hic🥺
Rabia_deren aylizinannesiii benim ilk dozda oldu vücut ağrısı halsizlik mide bulantısı ve baş ağrısı. 2 dozda sadece kol ağrısı ve aşı yerinde şişlik kızarıklık ve yanma oldu.
Pamircik aylizinannesiii 2. Dozda mide bulantısı baş ağrısı kemik eklem ağrısı yaptı bana. Ateşi çıkan da oluyormuş.
Heyecandorukta aylizinannesiii temassiz mi? Temassiz ates olcer beni yaniltti havale geciriyordum az daha hastaneye zor yetistim. Aman diyim koltuk altindan olcun
Bebekfirarda aylizinannesiii bende 2. Dozda aynı belirtiler oldu 2 gün hastanelik oldum iğne serum anca toparladım
aylizinannesiii Rabia_deren Tam tersi olmuş o zaman bendede çok korktum bir an evden çıkmıyorum bitek asi icin gittim sabahtan beri midem ağzımda🥺🥺
aylizinannesiii tatlisert Sezeryan dikislerimi yeniden dikiyorlar gibi sancilaniyorum bütün vücudum dökülüyor
bilbakalim aylizinannesiii dün aynı sizin gibiydim akşam ağrı kesici ve bulantı iğnesi yaptılar çok iyiyim . Doktora gitmenizi tavsiye ederim çabucak rahatlamak için ve doktoruna demesine göre iyi bi belirtiymiş vücut virüsle savaşıyormuş
tatlisert aylizinannesiii annemde baş ağrısı halsizlik ve ateş oldu. İnşallah sizinkide çabucak geçer. Çünkü o halde bebeğe bakmak bile zor olur.
Yenianne29 aylizinannesiii bende gece hiç uyuyamadım bebeğimi kaldıramadım sinirden ağladım o derece neyse ki geçti