Pbebek Durununannesi11 benim de aynı şekilde bebeğim sigortalı.Özel hastanede rota aşısını bir kuruş ödemeden yaptırdık.
Milasmom Durununannesi11 bizim de eşimden dolayi ozel saglik sigortasi var, özel aşıları ( rota ve menenjiti ) ucretsiz yaptirdik.
Ayaniz Durununannesi11 oglum anadolu hayat sigortalı ama tamamlayıcı oldugu icin asıları karsılamıyor muayene ücreti yok 15 tl gibi birşey. Tamamlayıcı olunca bazı hastanelerde hatta bazı doktorlarda (özellikle proflarda) gecmiyor bilginiz olsun🤞🏼
Durununannesi11 Ayaniz normalde gecen sene anadoluydu bu sene değişmiş allinaz olmuş hastenyi aradım tamamlayıcı sigorata karşışıyo dedi ama allinazla anlaşması yok diğer hastneninnvar ama kariılamıyomuş 😥
Durununannesi11 Regen ben bursa inegölde sordum bi hastnenin anlaşması yokmuş bitanesininde var ama aşıları karşılamıyomuş malesf 😥 aritmiydi anlaşması olan çok sevinmiştim ama olmadı eski sigırta şirketi anadolu sigırta karşılıyo araştırmak lazım
Minikprensannesi Durununannesi11 hayır özel sıgorta aşıları karsılamıyor özel aşıları ultrasonları ve tanısı konmuş rahatsızlıklara bakmıyor bende özel aşılar için özel sıgorta yaptırıcaktım ama bunları karsılamadıgı için yaptırmadım
Minikprensannesi Durununannesi11 bu aşılarda önemli aşılar devletın karsılaması lazım yaptırabılen var yaptıramayan var bizim durumumuz vardı şükür bugun yaptırdık 950 tuttu feda olsun bebegıme ama yaptıramayan aileler ne yapsın peki gerçekten üzücü bir durum
Durununannesi11 Minikprensannesi aynen öyle rotayı yaptırdım ama menejit yaptıramadım daha bebeğim 4 aylık yaptırmya çalışam tek eşim çalışıyo zor oluyo valla imkanları en sonuna kadar zorluyoruz evladımız için
Minikprensannesi Durununannesi11 evet ya sormayın bizim bugun aşı için verdıgımız ücret çok fazla eşim bimere yazıcak ama çok da olumlu sonuç olacagını dusunmuyorum
Durununannesi11 Minikprensannesi Bukadar önemli aşılarda işte bukadar ücret hiç sanmıyorum olumlu sonuç alıncağını develtimiz başkalarına buluyo parada kendi evlatlarımıza bi bulmadı