kendicocugunungelisimcisi okumadigim kitap, dinlemedigim video, denemediğim yöntem kalmadı bu işler sisteme göre olmuyor maalesef. Esinizi söyle anlıyorum ilk 1 ay aile büyükleri vardı yanimda her gun tartıştılar benimle alıştırma kucaga yatır besigine diye diye beynimi yediler. Kimseyi dinlemedim bebeğimin bana ihtiyacı vardi beşiğine degil dedim hep kucakta uyuttum sonrasında reflu yatağında yüzüstü alıştırdım hersey iyiydi güzeldi ama son 1 haftadır 8.hafta atağı yüzünden oda gitti. Şimdi prensesin cani isterse yatakta, cani isterse kucakta uyuyabilecegini gördüm. Günümüz bebekleri geleneksel yöntemler gibi büyümüyor maalesef, esinize ve çevrenizdekilere bunu siz anlatmalisiniz. Ama önce buna siz inanarak başlayın, merak etmeyin o düzen oturuyor ama ilk 3 ay çok önemli çünkü henuz 4.trimester dalar ve gercek dünyaya hakim değiller, tek iletişim yöntemleri ağlamak ve tek bağları sizsiniz. Siz rahat olun onlarda oluyor, bende sizin gibiydim düzende düzen derdim ama şimdi yeterki uyusun istiyorum, ninnide acsam, pis pislasamda, şarkıda acsam, Kuran da açsam uyumayınca yine uyumuyor 😊 o yüzden vazgeçtim düzenden akışına bıraktım 🌺