Hilal365 Anneler merhaba bebeğim 1 ay 16 günlük kafasında böyle https://imgyukle.com/i/YzEHe konaklar oldu nasıl geçirebilirim yeni yeni çıktı ve çoğaldı kaynanam karbonat ve zeytin yağı yapalım diyor daha çok küçük kafasına karbonat sürmeye korktum size yapsam bişi olur mu başına gelen var mı siz nasıl geçirdiniz
Alminamom Hilal365 duştan önce bebek yağı yada zeytin yağı sur biraz bekle yumuşasın tarağıyla yavaş yavaş tara acıtmadan 6 aylık olduk yeni yeni geciyo bizimde
Ceyli Hilal365 merhaba genelde bebekler konak olur benim bebeğimde olmuştu. Kafasına bebek yağı sürüp yarım saat bekletip banyo yaptırıyorsun mustela marka şampuan ile saçını yıkadım yıkadıktan sonra bebek tarağı ile taradım ve böylelikle geçti
Kuzeyim22 Alminamom valla zeytin yağı da sürdüm beklettim başka bir koca karı tarifi derler ya organik onu da yaptım 1 yaşında geçmiyo benimkininde
Helin0525 Benim kızımın kafasındada çok vardı hatta sarı kabuk tutmuştu çok fena bebe yağı sürün yarım saat bekletin Konak tarağıyla geriye doğru tarayın hepsi çıkacaktır şuan bebeğimin derisi tertemiz
ikizlerinannesi2985 Hilal365 banyo öncesi bebe yagı sürün,10 dk sonra ince uçlu tarakla geriye tarayın kabuklar kalkacak. sonra yıkayın. 2-3 yıkamada bişey kalmaz
Gokcelgin Hilal365 benim doktorum kesinlikle öyle şeyleri kullanma demişti bi krem verdi 2 kullanmada geçti gitti misss gibi
Pamuk_seker Hilal365 duştan sonra bebeyagi sür kafasina sonra geriye doru tara konaklar hep yukari kalktikca topla 2 seferde gecti bizim bir dahada olmadi 😇
Kuzeyim22 Alminamom ki 4 çeşitte tarak aldım yani 20-35 dk arası beklettikten sonra taradım bu olmadı başka tarak bu olmadı başka tarak diye diye 4 tane oldu
Kuzeyim22 Evet canım 6 aylıktan beri yapıyorum süt alerjisi olan bir çocuğum var şuan geçti ama doktorumuz un dediği alerjik olan çocuklarda uzun sürüyor geçmesi 1.5 yaşını bulur dedi hayla yapıyorum
Alminazli Bebe yagı veya zeytin yağı sürün duştan bi 15 dk önce duşa sokmadan önce de basturmadan tersine dogru tarayin ince uclu bebek taragiyla gececektir zaten ilerki zamnda benim kızımın da coktu bunlari yaparak sadece azaldi tamamen 5.ayda gecti
Efemooms Hilal365 banyodan yarim saat once hindistan cevizi yağı sürdüm sonra banyo yaptırdım konak taragi var eczanelerde e bebekte satılıyor onunlada taradim. Bi daha olmadık cok şükür 🌺 geçmiş olsun
-Alp- Hilal365 başına yağ sürüp bir saat bekletin, konak tarağıyla tarayıp mustela yenidoğan konak şampuanıyla yıkayın. İki güne geçmişti bizimki. 5 aylık hala konak şampuanıyla yıkıyorum.