celikaslii06 Kızlar bebeğim 2 ay 25 günlük programda sırt üstüyken kafasını kaldırabilir diyor ama kaldıramıyor sırt üstüyken sizinkiler kaldırabiliyormuydu acil lütfen
Tazeanne3434 celikaslii06 aaa kim demiş onu çok saçma anca yüz üstü çok hafif kaldırabilir boynunu bile sabit tutamazken yatarken nasıl kaldırsın 😂
-erCansu- celikaslii06 yani ellerinden tutup kendinize çektiğinizde kafasını biraz tutuyor olması lazım kaldırır derken o manada eğer yapmıyorsa direk kendini saliyorsa gün içinde 5 dk 10dk gbi yüz üstü yatirirsaniz kasları güçlenir
Papatyam18 celikaslii06 merhaba bende programa aldanıp kaygılandım bebeğim yapmayınca dr. Sordum yüz üstü pozisyon kas grubu ile sırt üstü kas grubu farklı dedi. Acele etmeyin yapacak dedi egzersiz önerdi onu çalışarak 4 ay 6 günlüğüz daha yeni yapıyor. Kaygılanmayın lütfen
Wanderlust celikaslii06 her bebegin gelisimi farklidir okuduklariniz ortalama seyler bazi bebekler daha erken bazi bebekler daha gec onlari gerceklestirir endiselenmeniz gereken bir durum yok iciniz ferah olsun🌸
celikaslii06 Papatyam18 ya bide yüzüstü hiç durmak istemiyo onu kaldırıyorda oda çok degil o yüzden acaba yapamıyor mu dedim içim rahatladı çok teşekkür ederim❤️
BirDemet Papatyam18 Merhabalar sırt üstü kaldırması için nasıl egzersizler yaptırdınız acaba? Bizimki de yüz üstü kafasını çok güzel kaldırıyor ama sırt üstü kaldırmıyor da 5 aylık olduk bugün
alice0334 Papatyam18 canım hangi egzarsixleri yaptırdın acaba yardımcı olur musun benim oğlum da sırt üstü yatarken kaldıramıyor kafasını
Papatyam18 celikaslii06 size bir öneride bulunayım nacizane yatak odamda yatagım aynanın karşısında benim bebeğimde hiç sevmiyordu ole durmayı ayna karşısında yatırınca cok fazla faydasını gördüm sürekli aynanın karşısında yüz üstü yatırdım ve eğlenceli hale o şekilde geldi denemenizi öneririm
Papatyam18 Deneyin kesinlikle faydasını göreceksınız. cıngıraklı oyuncagı ile aynadan sizde ona sesler cıkartın aynadan size bakmasını baktıkca hareketler yapın güldürün durma süresini uzaltmış olursunuz
Hafsaninannesii celikaslii06 daha çok küçük ya 3 4 ay anca kafayı tutar 5 aylık oldu sonra bizimki kafayı kaldırdı
celikaslii06 Hafsaninannesii sırt üstü yattıgı yerden dimi ay ne bileyim ya herkes bişey deyince korktum🙏🏻
Hafsaninannesii celikaslii06 evet erken daha çok erken ağız üstü yatırin boyun kasları gelisir 4 5 aylık ken sırt üstü kendini kafasını kaldırır anca
balyanakannesi2 celikaslii06 yoo kaldırmıyordu. O programlara bakmayın ya oğlum 7 aylıkken emeklemeye başlamış olmalı diyordu. 7 ayda emekleyen çok az duydum çevremde. Saçma sapan şeyler. Takılmayın lütfen
anneliksevinci Papatyam18 canım benim sırtüstü yatarken kafa kaldırması için hangi egzersizleri yaptınız lütfen yazar mısın ???