Maviyesil121212 Blackcloud tam donmamış olanlara baktık şimdi onlar söylediğiniz gibi ; hepsini attık çöpe fakat mangala hazırladığım bifteklerin ne görüntüsünde ne kokusunda ne de tadında farklılık yoktu. Sorun şu ki aynı biftekliğin yarısını buzluğa koymuştuk o normaldi koyarken ama o da kokmuş
Hanimm Yarım saat içinde baş dönmesi mide bulantısı ve kusma oluyor bildiğim kadarıyla. İnşallah bi zararı olmaz size
Maviyesil121212 Hanimm cok şükür öyle bir sorun yasamadık saat 7 gibi yedik. Kızım 2 yaşında ben hamileyim öyle olmasa aman der geçerdim ama şimdi korkuyorum
Rayaas Maviyesil121212 Et yesillenebilir biraz beklerse çünkü basimiza geldi ordan biliyorum. Zaten bozuksa inanilmaz bi kokusu oluyor anlaşılıyor. Annemlerin bozulmuştu butun kurban çöpe gitmisti onu da ordan biliyorum 😅 inşallah bozulmamistir gerçekten çok üzücü olur
Maviyesil121212 Rayaas bozuldu canım hepsini çöpe attık Allahtan tam donmadan fark ettik de sonrasında sıkıntı yaşamadık. Biraz da mangalda yiyelim bifteklerden dedik. Onda koku vs hiç yoktu
Blackcloud Maviyesil121212 Allah Allah bilemedim valla canım ama inşAllah bir sıkıntı yaşamazsınız siz.
Hanimm Maviyesil121212 Allah yardımcınız olsun. İnşallah zehirlenme olmaz. Rabbim çocuklarınıza bağışlasın
Tatlim Maviyesil121212 kalanları sakin tuketmeyin kötü olmuş sağlık olsun . 😔 Belirtiler 3-4 saat sonra başlayabilir . Bu saate kadar bir şey olmadıysa geçmiş olsun sorun yok gibi. Takip edin mide bulantısı baş. Dönmesi ishal karın ağrısı halsizlik olur.siz yetişkin siniz çabuk anlarsınız 2 yasinki bebek de yedi galiba onu gece boyu yoklayin. 🙏
Maviyesil121212 Tatlim hepsini attık çöpe, çıkacak paramız varmış sağlık olsun ama garibanlara da veremedik kaç kilo et çöp oldu yazık :( evet kızım da yedi malesef , bu gece uyuyamam zaten Allah beterinden korusun inşallah
Maviyesil121212 Aybukemm zaten kasap etin olduğunu haber vermedi orda bozulmaya başlamış. et geldi hemen bölüp yerleştirdik 10 dkda. E derin dondurucuya da bir anda o kadar yüklenince tabi hepsini dondurmamış, etlerin de beklemeye durumu yokmuş zaten :(
Mirayse Maviyesil121212 gecen yıl basımıza geldi kokmadan dolaba koyduğumuz kıymalarımız kokmustu cünkü dolap soğutamamıstı hepsini aynı anda. Bu yıl 30 tane buz aküsü aldım öncedn onlrı dondurdum kurban etini dolaba yerleştirirken aralarına koydum bşrde dondurucuyu kilamanın karsısına tasıdık sürwkli çalıstığı üçin kendisinide soğutması gerekiyor bu yıl cok sükğr sorun yasamadık kurbanda 😅
Maviyesil121212 Mirayse ilk defa basımıza geldi, aslında bizimki dondurucu değil de kasap hatası oldu ; tabi dondurucu da bir anda dondurmamış, zaten bozulmaya yüz tutan etler çöp oldu:( sağlık olsun tecrübe oldu insallah yediklerimizden zehirlenmeyiz
Aybukemm Maviyesil121212 Hm biz bahçe evimizde paylaştırdık eve gelirken (15 dk lık mesafe arabayla) bozulmaya başlamıştı bile bir tuhaf olmuştu eşimle hemen attık dolaba şükür bir şey olmadı ama bir 10 dk daha dursa bizimkide bozulacakmış. Bu arada Allah kabul etsin
Satgiray Maviyesil121212 kasap niye haber vermemiş ya keşke başında briis dursaydı çok geçmiş olsun 🌼
NaimeYilmaz Maviyesil121212 Et bize 14 saat sonra, 7 saat arabada geldi. Uygun şartlarda taşıyınca bir şey olmuyor aslında. Poşette mi bekletmişler acaba? Poşette havasız kalınca bozuluyor. Umarım bir şey yoktur, sağlık olsun. Bir dahaki sefere başında beklenir. 🙏
Aycahanim Maviyesil121212 kanlı kırmızı yada pembe görüntüsü olan et bozuk deildir ama yeşil sarı ve mor renlklerinden birine sahip olan kan kokmayan et bozuktur çok pis kokar
Maviyesil121212 Aycahanim kahverengiydi kokusu yoktu tadı da gayet normaldi. Bozuk olup da anlamama durumumuz olur mu? Bir poşetteki bifteğin yarısını marine edip pişirdik diğer yarısını dondurucuya koyduk fakat dondurucuya koyduğumuz donmadan bozulmuştu. Acaba bozulmadan pişirip yemiş olabilir miyiz
Aycahanim Maviyesil121212 canım kac saat oldu yiyeli 1 saatte gosterirdi kendini eger zehirleseydi benim kayınbabamlar hep kasap ona sordum demin
Maviyesil121212 Aycahanim cok teşekkür ederim ilgin için 🙏🏻 Akşam 7 gibi yedik, ben hamileyim, kızım 2 yaşında o yüzden tedirgin olduk biraz ama anormal bir hal yok hiçbirimizde şükür
Aycahanim Maviyesil121212 bende çok tedirgin olurum canım korkarım oyle seylerden zehirlese çoktan zehirlerdi allah korusun ama yeşil ve sarı etleri kesinlikle çöpe atın mor et bayat et demek ama yinede yemeyin muhtemelen o aldiginiz kisi buzluktan cikarip size vermis eriyincede sizde geri buzluga atinca et iyice kendini salmıs