Urazkom Mom356 sen 40 gün hiç kesilmeden devam edebiliyormuş kanama sonra renk değişikliği ile yavaş yavaş kanama gidiyormuş. Kırmızıdan kahveye, sonra sarımsı bı akıntı ile kanama kesiliyormuş . Ama benim hemen pat kesildi 1 hafta içinde🤷🏻♀️
herseyguzelolacakk DilaraYigit1 aslında ameliyathanede daha kolay. Çünkü hasta hiçbişey hissetmediği için sondayı takanada müdehale etmiyo. Yoksa illaki ah vah diye takan kişiyide strese sokardı insan 😕
Kcr DilaraYigit1 ende sezaryen uyuştuktan sonra istiyorum dedim hiç hissetmedim çıkartırkende hissetmedim
Melikeeeecansuu DilaraYigit1 benımkını belden ıgne yaptılar uyustum hemen sonra sontayı taktılar hıssetmedım bıle normal de artık oyle yapuorlar soyle doktoruna oyle yaparlar
Egelim DilaraYigit1 Bana ameliyattan hemen önce taktılar, hiç hissetmedim, çıkardıklarında da öyle. Yani biraz doktorun işleyişine bağlı, isterseniz takarlar diye düşünüyorum. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸
QueenMom__ DilaraYigit1 ben özellikle ameliyathanede takın diye istedim akşamdı hemşire yok bilmem ne dediler ama dedim olmazzz 😂 önce spinal yaptılar uyuştum öyle taktılar hiç bişe hissetmedim dokunmaları dışında 👍
2bebelianne__ DilaraYigit1 ameliyathanede belden uyuşturulduktan sonra sondam takılmıs ben hiç hissetmedim çıkartırken yavaş yavaş uyuşma geçtiği için biraz acı hissettim
Ddddddd01 DilaraYigit1 bana takmadılar ameliyattan sonra uyusukken idrarimi boşaltmak için bi kere takıp çıkardılar hemen
Egeanul DilaraYigit1 ya bende sezaryen oldum ama hiç hissetmedim ben uyuşturduktan sonra taktılar lokal anestezi olmuştum genel olmadım ama yinede hissetmedim özelde oldum ameliyatımı. O konuda rahattım. Bence söyleyin ameliyat sırasında takmaları daha mantıklı değilmi zaten uyuşuksun hissetmiyorsun ya orda idrarını yaparsan🤣🤣
kubra2608 DilaraYigit1 benim ameliyattan önce takıldı hiç acımadı ama geceye yakın da çıkarıldı o zaman da acımadı 😊Acı seviyem yüksek ondan sanırım
Birkullanici DilaraYigit1 bana sonda ilaç verildikten sonra takıldı . Ameliyattan bikaç saat sonra da çıkardılar . Hiç hissetmedim acı falan . Hemşire çok kan aktı canın acıdımı dedi bende hissetmedim bile demiştim🤷♀️
Yagmursonrasitoprakkokusu DilaraYigit1 bana sonda uyuşukken takıldı, çıkarılırken de uyuşuktum. Üstelik ben talep etmedim bunu. Ama bence talep ederseniz uyuşukken de takılabilir
Esdoel DilaraYigit1 ilk dogumum genel anestezi ile düğü için uyusturmadan takmislardi canım çok yanmıştı çıkarılırken de ama ikinci doğumda spinal oldum uyusturduktan sonra takıldı hissetmedim çıkarılırken de hissetmedim
Birhkymvr DilaraYigit1 benim de en büyük korkularımdan biriydi ilk doğumun olmasına rağmen acısını dahi bilmememe rağmen burda açılan postları görünce çok korkmuştum. Doğuma gittiğimde söyledim uyuştuktan sonra takın dedim. Öyle de yaptılar hatta psikolojim o kadar bozulmuş ki takılırken bağırdım uyuşmadım dıye ayağımı oynatıyorum dedim kaldır ayağını dediler ama uyuşmuştum çoktan orda da komık bi anı olup gülmüştük 😅😅 sende söyleyebilirsin ki öyle de yapıyorlar için rahat olsun sağlıkl kucağına al 😇