Senemmm11 Arkadaşlar yarın kocaeli de pikniğe gideceğiz ama çoğu yerde mangal yakılmıyor sanırım. Mangal yakılan güzel cocukla gidilebilecek piknik alanı bilen varsa yardımcı olur musunuz
Mom726373 Senemmm11 eğee kendi sandalyeniz varsa ilimtepeye gidebilirsiniz, yada körfez sahilinde hem masalar var hem piknik denize karşı yürüyüş yolu parkı da var, başkas seka kamp var, kartepeye çıkabilirsiniz
Mom9870 Senemmm11 Körfez-Hereke tarafları mangal için çok güzel denizde var manzarası da miss. Biz genelde gidersek oraya gidiyoruz.
Honki_Ponki Senemmm11 kocaeli Gölkay park var biz genelde gölkay parka gideriz masalar var akşam üstü giderseniz masalar çok uygun birde izmite umuttepe kent ormanı var orasıda güzel masalar var tavsiye ederim dogayla iç içe olursunuz ormanda
Senemmm11 AyPerisiVeGokPrensininAnnesi kocaeli de bi işimiz var ordan sonra da pikniğe gidicez yani belirli biryer yok heryer olabilir
Senemmm11 Mom726373 sandalyemiz yok piknik alanlarında masalı yerler oluyor ya o tarz yerler düşündük
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Senemmm11 Hereke çok hoş ben öneririm. Gebze taraflarında ise kuştepe mesire alanı derim.
Melihakrds Kocaeli nin neresine gidecekseniz merkez izmit ise başiskele sahil yolu var orada ateş yakılıyor güzel bir yer sahil palmiye ağaçları vs ama yan tarafı yol olduğu için biraz gürültülü
Senemmm11 Melihakrds kocaelide bi işimiz var ordan da piknik yapmayı düşünüyoruz belirli biryer değil yani ordan heryere gidebiliriz 😊
Senemmm11 Melihakrds muhsin yazıcıoğlu piknik alanını gördüm intrrnette orasi güzel gibi ama çok kalabalık olur mu acaba
Melihakrds Senemmm11 orayı hiç bilmiyorm kocaeliye 3ay önce taşındım bende bir o dediğim yeri biliyorm birde sekapark ı😄
hunilimomm Senemmm11 Kocaeli’de hangi ilçeye gideceğiniz de önemli ben Gölcük’te oturuyorum yuvacık güzel eriklitepe güzel basiskele sahili de hoş ama biraz yol kenarı olduğu icin gürültülü