Tugceege35 Herkeste öylemi bilemiyorum ama pekmez canım pekmez yediğimde sütüm taşardı pekmezli yumurta yapardım kahvaltılara aside diye bi tatlı var onu kaşık kaşık yerdim cevizle fazla yapar ertesi gün yerdim belki faydası olur 🌸
Dilekdefne21 Sevgiasgf zaten doktorlar ayına göre cc belirliyor ama bebek doymuyor boze mesela ilk 30 cc mama ver demişti veriyorum ama ağlıyor hep başka doktora götürdük 30 cc yetmez 60 cc ver dedi 🙄
Bayramannesi Sevgiasgf hiç üzülme benim bebeğim 10 günlükken yoğun bakıma girdi 8 gün kaldı üzüntüden sütüm kesildi baya azalmıştı bende mama almak zorunda kaldım doymadigi için bol bol kucakta tutup meme verdim çok şükür şu an 2 aya yaklaştık ve sütüm eski haline geldi kendini üzme Allah büyük bol bol göğsünde tut temas ettikçe iner sütün bol bol dua et 🤲 Allah’ın izniyle en yakın zamanda düzelir
Erayalpp Sevgiasgf doluyor sen sağdıkca daha da dolacak göğüsler sağmazsan geri giderler canım 3 saati geçirememeye çalış
Erayalpp Sevgiasgf sütun gayet güzel sen sağdikca artacaktır 3 saati gecirmemeye çalış canım sagmaya devam