Koala06 Prens_annesi21 Ben yenş adet olmama rağmen kendimi psikolojik olarak nasıl korkuttuysam hamilelik belirtileri yaşıyorum😂 spiral taktırmak istiyorum bi an önce 🙄
Ereninannesi1 Prens_annesi21 2 gün gecikti ve yumurtlama zamanı ilişki oldu şuan çok tedirginim test yapmaya korkuyorum 😔
Rubab_Mommy Prens_annesi21 Normalde 24 gunde bir olurdum.Şuan 26ci gun ama gelen giden yok.Korkuyorumm🙄son 4 gunn😏
Prens_annesi21 Lonewolf Bnm de 4 gün oldu oysa korunuyoruz da gene geri çekilme prezartif de kullandık gecikmiş test yapmada cesaretim yok
Koala06 Lonewolf Sorma ya benimki de hiç iyi değil bide sezeryanla doğum yaptığım için daha çok korkuyorum normal yapsam korkmam bu kadar hamile kalmaktan saha 3 ay oldu doğum yapalı😂😂
Koala06 Beyziikoo Yok canım daha karar vermedim çocuktan bi türlü fırsat olmuyor çünkü pek dışarı çıkamadım🤗 ama sanırım doğum yaptığım hastanede taktırırım özel 19 mayıs hastanesi dikmen de🌸
Koala06 Beyziikoo Aynen vakit kaybetmeden gidicem de adetliyken takılıyormuş galiba değil mi? Öyleyse 1 ay snra giderim anca😏
Ali123 Ereninannesi1 ben bu ay yumurtlama zamaninda iliski yasadik ama geri cekinmeyle korundu 5gündür hamilelik belirtileri yoğonlaştı adetime 4gun var😓
Beyziikoo Koala06 Ben regl olmadan taktırıyorum bana regl ol gel demediler canım, hastaneni ara bi sor istersen 😊
Rubab_Mommy Prens_annesi21 Bende korkuyorum test yapmaya.Ama hic bi belirti falanda yok.Kizima hamileyken adetten kac gun onceden belliydi ben hamile olduguma emin olarak test yapmiştim.