LEYLIKONUNANNESI Metecikmom Ben çok memnundum asla ama asla gaz yapmadı kabız yapmadı ama bebeğim 3. Ayına gelince içmek istemedi 🥺 diliyle itiyor biberonu 🙄 içeriği en temiz mamalardan birisi
0909 Metecikmom bende ilk oğlumda kullandım hiç bir sorun yaşamadık ama 2 numarası o dönem sıkıntıydı ve bulamadık hiç bir mağazada mecbur aptamille geçmiştik
Kmslbgm Metecikmom aptamil kullanıyordum doğduğun beri fakat kusuyor diye bi mama değişikliği yapıp golden goata geçmiştim normal de keçi sütü olduğu için kabızlık yapmazmış ama biz çok fena kabızlık yaşadık.Sonrasında korkup tekrar aptamile döndüm
Metecikmom LEYLIKONUNANNESI kilo alımını destekliyor muydu, keçi sütüü kansızlık yapıyor diyen var dogru mu
zeyzey77 Metecikmom İnek sütü de kansızlık yapar. Diğer mamalarda da inek sütü var ama içine konulan ek şeyler kansızlık yapmasını engeller
zeyzey77 Metecikmom Nutriconfor gaz filan yapmasın diye sanırım ama diğer mamalar gibi değil katı . Küçük delikli biberonlardan geçmiyor
YBusralp Metecikmom evet sma dan sıkılmıştır diye sürekli çünkü ml azalmıştı içmiyodu severek sanki doktor söyledi sıkılmıştır değiştir diye öyle keşfettik ve onuda beğendi hiç bir sorun yaşamadık şükür kabızlıkda olmadı☺️
zeyzey77 Metecikmom Çözünüyor. Kaynak suya koymuyorum ben suyu önceden kaynatıyorum çabuk olsun diye. Mama yapacağım zaman ısıtıyorum suyu
zeyzey77 Metecikmom Olur tabi canım ☺️☺️bizde çok şükür kabızlık yapmadı. Bazen her gün yapıyor bazen 2-3 günde bir yapıyor ama katı değil kabız değil yani normal yapıyor
Metecikmom zeyzey77 zeyzey77 sıvımsı çıkarıyor benimki de sarı renk iki üç günde bir normsl mi acaba canım