Damalakkoo Hayatımda ilk defa bu işlere karıştım lor yapmak istedim 2 su bardağı süte 2-3 kaşık yoğurt ekledim kaynadı karıştırdım ettim top top çok olmadı ama böyle oldu sizce lor olmuş mudur şuanda duyu süzülüyor suyuda çıktı baya
F-Betul Damalakkoo Az olmuş ama süzdürün güzelce üzerine de ağırlık koyun mis gibi olur. Süt kesiği deriz biz üzerine çilek reçeliyle çok lezzetli oluyor ama bebişlere reçel olmaz tabi🙃 Ellerinize sağlık💐
MinikMucizemmmm Damalakkoo ben de hayatımda hiç süt ürünlerinden bişey denememistim geçen kefir denedim olmadı. Bugün tekrar kefir denedim inşallah olur 😂😂😂
Damalakkoo ErenimBalOglum ay onu unutmuşum 😂😂😂😂bende diyorum ne eksik 😂😂😂😂 https://imgyukle.com/i/YIGpj
Annis-ogul Damalakkoo olmamış cnm .en az bi kilo sut ile yapman gerekiyor. Yoğurdu da xok koymuşsun. Bn genelde limon sıkarak yapıyorum daha çabuk kesiyor
ikizbabymom Damalakkoo temiz bi tülün içine koyun üstüne de ağırlık koyun süzülsün iyice peyni olarak yedirebilirsiniz
Damalakkoo Tombikdonerartikcokpahali ahahaha şimdi baksam mı tadına 😂yoğurt bile mayalayamam bunda kesin var birşey🥶
Tombikdonerartikcokpahali Damalakkoo 😂hahah yok yok iyi olmuştur ama bence bi kesenin içine koyun sonra üstüne de sert bir şey koyun birleşsin 😚
Damalakkoo Tombikdonerartikcokpahali tamamdır ağırlık arttırıldı😍😂çok teşekkür ederim önce ben yiyim 🙏
Tombikdonerartikcokpahali Damalakkoo ilk eşine tattır 😂haha sonra yüz ifadesine gore yersin 😂 ama bence olmuştur bu işi çözdün sen 😍🤭
Damalakkoo ErenimBalOglum lor yapim dedim de 😁internette 2 su bardağı süte 2 yemek kaşığı yoğurt yazıyordu birkaç farklı sitede hep böyleydi
Tombikdonerartikcokpahali Damalakkoo Oooo 🤭🤭 güzel güzel tuttu bu ozaman 😂 bidahakine biraz daha fazla yapın 🤭
ErenimBalOglum Damalakkoo az olmuş ve peynir gibi olmuş canim sütü biraz fazla koyup limon ile kestir bakalım