merve0128 Deniz773 molfix pişik yaptı bebeğime 5 buçuk aylık sleepy kullanıyorum sızdırma falan yapmıyor pişikte yapmadı sadece kenarlarına iz yapıyor ama bir numara büyük alıyorum o zaman iz sorunu olmuyor
zeyzey77 Deniz773 Sleepy kokuyor molfix daha iyi bence . Bir de sleepy çok dar ve bel kısmı çok yüksek ben hiç sevmedim
gocebebirbayan Deniz773 ben doğduğu andan beri molfix kullanıyorum. Pişik yapmadı canım. Bebeğin cildine göre değişiyor
kartanemmm Deniz773 molfix prue soft yenidogan 1 numara kullandım cok memnun kaldım pisik falan yapmadı kokusuz üstelik🤗
EmelMina Deniz773 kızım 2 bçk yaşında yaklaşık. Doğduğundan beri sleepy kullanıyoruz gayet de memnunum. Lastiklerini elinizle açtırırsanız iz yapmasını engellersiniz.
Kmslbgm Deniz773 doğduğundan beri sleepy kullanıyorum kızıma memnunum bir sorun yaşamadım.Ama bez olayı her bebekte farklı olur.Deneyip tecrübe etmeniz gerekli.
Hipatya Deniz773 Biz slepiyle başladık ama kalıbı çok dar bebeğin bacaklarında iz yapıyor 1 paket kullandık sonra molfixe geçtik gayet memnun çok şükür pişik sorunu yok 3 aydır molfixleyiz