bebekce Hanımlar bebeğim 2 buçuk aylık şimdiye kadar ailemleydim evime döneceğim ama eşim sabah erken işe gidiyor ve alarm kuruyor bebeğim alarmdan korkup irkilerek uyanıyor bu duruma bi çözüm öneriniz var mı siz eşinizle beraber yatak odasında mı yatıyorsunuz 🤔
Karas bebekce tabii ki beraber yatıyoruz öyle de olmalı. Çözüm basit, alarmın sesini değil titreşimini açacaksınız biz öyle yapıyoruz
Hcrblt bebekce Ben alarmın ses seviyesini kismiştım yüksek seste irkilmesin diye,hem düşük bı ses hem titreşim iyi oluyor,bence ayrı yatmayın🥰
Esra_2020 bebekce biz alarm sesini biraz daha kisiyorduk.9 aylikken oglumun odasını ayirdim 4 aydir ayrı yatıyor hepimiz mutluyuz 💐simdi 13 aylık
birkizannesi_ 20 aylık sıpamla aynı odada uyuyoruz. Alıştı alarm sesine artık çalarken bile tınlamıyor kızım 😁
kirlibeyazkedi Bebek, tartışma vs sebep ne olursa olsun (sağlık durumları hariç) ayrı yatmayın bence. O işe bir kere girince bir şeylerin büyüsü bozuluyor gibi geliyor bana. Bebiş dünyaya geldiğine alışacak, siz bebisli dünyaya. Aynı yatakta alışın.
Yusufali06 bebekce kocamdan 1 gün bile ayrı yatamam 😅 bazen oğlumu yatarken emziriyorum korkuyorum alışır ayrılmaz diye 😅 bebişler alarma alışıyırlar bnce zamanla çünkü eşim hep 6da kalkar alarm 3 5 defa çalar
Mimi90 bebekce canım asla odaları ayrmayın der annem erkekler yalnız yatmaya alısır sonra asla geri alışamazlar sizinle yatmaya cocuk nasıl büyürse oyle alısır bir korkar iki korkar alışır ayrıca titresimi açmayı deneyın
BademsMam bebekce yatakları hiçbir şekilde ayırmayın derim ben. Eşlerin arasına giren soğukluk yataktaki ayrılıktan geçiyor maalesef ki. Alarm sesine zamanla alışır bebek uyandığında geri uyutursunuz olur biter. Ama eşinizle aranıza giren soğukluğu hiçbir zaman eski haline getiremezsiniz
Deletedmom5454 BademsMam 40 çıkana kadar ayrı yatmak zorundaysak bebeğe içerde salonda daha rahat bakıyorum
29052021 bebekce ayrı yatmak bence dünyanın sonu değil. Aynı yatakta olup kafalar farklı yerde de olabilir. Sonuç olarak kalpler bir olduktan sonra isterse biriniz dünyanın öteki ucunda olsun farkeder mi😇
Burcuckmk bebekce doğdugundan beri eşimle yatıyoruz bebeğimi seslerden hic uzak tutmadim sende tutma alışsın
Yelda35 bebekce evet benim eşim sabah 5’te kalkıyor ve alarmı çalıyor hemen kucağıma alıp pış pış yapınca uyuyor yatak ayırmam ❤️
endoplazmikretikulumiste bebekce ayrı yatıyoruz bır gece o bır gece ben bebekle uyuruz diğeri dinlenebilsin diye
Mevakemaleyna bebekce iz iki cocukta da ayrılmadık sarılıp uyuduk alarm vs de alıştılar belli bir süre sonra zaten ben kalkıp kahvaltı hazırlayıp esimi yolladığım için bana zor gelmedi oğlumun utanması kizda da izindeydi
Senizinc bebekce bencede ayırmaa yatakları bnde eşimde sabah erkenden gidiyoz işte cocugumda beşiğinde uyanıyo mecburen giderken sonra uyuyor