Zuleyha1234- Merhaba 11 gün önce sezaryen ile doğum yaptım. Sütüm yeterli geliyor ama meme uçlarım çok çatladı. Emzirmek işkence gibi geliyor. Lansinoh çatlak kremi kullanıyorum. Sadece yumuşatıyor iyileştirmiyor. Farklı önerisi olan var mı
minibiranne Zuleyha1234- gümüş kapak iyi geliyor canım şuan benim de ucunu ısırdı deldi yara yaptı kızım emziremyorum sağıyorum mecbur iyileşene kadar
Elfida-10 Zuleyha1234- her emzirmeden önce karbonatlı su ile temizliyordum meme ucunu geçmişti birde tahinin yağı çok iyi geldiğini okumuştum
BegumIscanTunc Zuleyha1234- bende 9 gün önce sezeryan doğum yaptım lansinoh balm kullandım olmadı lansinoh krem kullandım yine olmadı doktorum garmastan pomat verdi mükemmel bir krem anında etki ediyor silmeden emzirme yapabiliyorsunda birde kesinlikle gümüş kapak Tavsiye ederim
BegumIscanTunc Zuleyha1234- evet canım kadın doğum doktorum yazdı bana sağlık ocağı felanda yazıyor ama
Cikolat Benim de göğüs ucum yarıldı resmen ağlayarak emziriyordum. Gümüş kapak bende pek işe yaramadı ya da ben düzgün kullanamadım. Kabuk tuttu yaralarım lansinoh kullanmaya başladım nemli tuttuğu için düştü kabuklar baya az acıyor canım artık
Yawrupanda Zuleyha1234- ben 2 ay çektim birçok krem kullandım geçmedi ama gümüş kapak aldım o geçirdi mutlaka almalısın canım acısı doğumdan kötü bilirim
Esura Zuleyha1234- Çok hafif meme ucum acımıştı. Hamileyken son ay gümüş kapak kullandım. Emzirirken de zeytinyağı sürüp gümüş kapağı kapattım. Nemli kaldı öylece ve geçti acısı. Zeytinyağı sürüp göğüs pedi kapatmıştım ilk etapta o yağı emdiği için acıma yaptı. Önemli olan nemli tutmak memeyi. Şu an bebeğim yaklaşık 3 aylık. Hiçbir şey yapmama gerek kalmadı. Alıştı göğüs uçlarım emilmeye. 😊
canbartunun_annesi Zuleyha1234- hiç krem falan kullanmayın ben çok çektim ondan bebeğim bi kere kanlı süt içti resmen sonrasında ıaırdığı için yara oldu ağlıyordum acıdan gümüş kapak o pahalı olanlardan almadım ben uygun fiyatlı vardı mi marka onu aldım ve iyiki aldım dediklerim arasında acıdığında takıyorum sadece emeceği zaman acıyorum onla yatıyordum 3 4 güne hiç bişi kalmıyor çıkarıyorum sonra