Durununannesi_ 2,5 aylık bebeğimle bugün köye kahvaltıya gitmiştik. Dış mekanda çok uzun oturduk. Sanırım rüzgar yedi. Akşam çok ağladı, morardı. Calpol verdik. Öyle uyutabildik. İlk bebeğim olduğu için alışkın değilim , çok korktum. Nasıl iyi edebiliriz?
karalim Durununannesi_ gündüz tanıdığı ortamda olmadığından fazla uyaran alıp,stres dolup akşam da boşaltmıştır. İnşallah yarına geçer 🥰
Sedali Durununannesi_ o kadarı normal ama çok fazla ve her seferinde morarıyorsa eko çekilmesi lazım kalbi delik oldugunda morarma çok olurmuş normal bi morarmanın dısında
MinikcivcivimDeniz Durununannesi_ canim bizim ailenin bebeklerinin genelinde oluyo doktora sordgumuzda aglarken nefes almayi unuttuklarindan oluyo demisti cunku kontrollerinde hic birsey cikmamisti
Hercai88 Valla benimki hep morarıyor 🤣 biraz rezil 1hafta oldu minik bir kasabaya geldik tatil amaçlı dağ havası alalım dedik aynı olduk çokda dikkat ediyorum rüzgar falan yemedi yani eminim ama değişik ortam hava illa ki sarsıyor ben ilaç falan vermiyorum hastalık belirtisi yok sadece huzursuz 🤷♀️