Aliaslann Herkese Selam happy momdan happy kidse geçeli 10 gün oldu biraz piskolojik olarak zor durumdayım yapamıcam yetemicem gibi oluyor bir tek bana mı oluyor biraz dertleşmek istedim😳
Deletedmom84455 Aliaslann sağlıkla sıhhatle büyütün inşallah hayırlı olsun, hayır tek size olmuyor o durum banada oldu ama zamanla aşılıyor😍
idilolo Aliaslann ben de 26 günlük anneyim, ilk haftam çok zordu, şimdi eh diyorum, tamamen geçmedi, hayatımın geri kalanını emzirmekle geçireceğim sanırım bebek hiç büyümeyecek gibi hissediyorum. Her anneye soruyorum büyüyor mu gerçekten diye.
ozlem1991 Aliaslann En fazla 1 ay içinde alışırsınız. Başlarda hepimiz öyleydik. Siz bile şaşıracaksınız ne kadar hızlı alıştığınıza. ☺️
Aliaslann Ipek1 Annem kalıyor yanımda çarşıya gidiyor acaba bakabilir miyim acaba bişi olur mu hıçkırık tutuyor bildiğin düz hıckırık sürekli geçene kadar bakıyorum ne zaman düzelir bu durum 😌😌
Aliaslann Deletedmom84455 İnşallah yaa ben hamileyken daha zor zannediyordum doğuriyim rahatlarım diyordum böyle de zormuş rabbim sağlık versin bebişlerimize herşey halledilir
Beren-2020 Aliaslann normal bi durum hepimizde oluyor. Kizim 2 gunlukken genzine süt kaçmıştı o an elim ayağım titremisti😃 zamanla alisiyorsunuz
Deletedmom84455 Aliaslann Amin inşallah şimdi bence daha kolay çünkü gözünün önünde en azından sağlıklı şekilde iyi yönden düşün 😍
Aliaslann idilolo Bende hastanedeyken çektiğim fotoğraflara bakıyorum öyle anlıyorum gün gün değiştiğini
Seyyid_Ali_2021 Aliaslann Bende doğum yapalı 13 gün oldu 8yaşında kızım var 8sene sonrasında doğum yapmak sanki hiç doğurmamış ilk annelik gibi duygular hormon tavan yaptı dokunsalar ağlıcam kızıma karşı duygularım bir acayip hâl bu lohusalık eveallah gecicek inşaallah 😊
Aliaslann Seyyid_Ali_2021 Ne güzel dıger cocugun senı yormuyordur anlar herşeyden benım ılk bebegım herşeyınden korkuyorum