Bizde pazartesi akşam acile gittik;
41 ° vuran ateş ve halsizlikle, dr salgın olduğunu söyledi.Acile yatış yaptık serum ve parol aldık.
Ayrıca kanda verdik.Kan sonuçlarımıza göre Dr bize dolven, antibiyotik, fitil probiyotik,
çinko verdi.Salı günü ateşimiz ve halsizliğimiz devam etti.Tekrar dr iletişime geçmeye çalıştım.Dr 3 güne kadar ateşinin düşmesi gerektiğini söyledi ve aralıklarla düşmezse ılık duş önerdi.Salı aksamı biraz daha iyi oldu.İştahı açıldı bişeyler yemeye başladı ve hareketlendi.Salı aksamı fitiline izin vermediği için fitili kullanamadık ve uyudu.Ateşi düşmüştü.
Çarşamba sabahı iştah tekrar gitti kahvaltı etmedi. sadece su istedi.Kahvaltıyı biraz zorladım ve kusma başladı.3-4 kez çok kustu.Yine öğlen biraz yemek yedirmek istediğimde kustu.Sabah fitilini koyduktn sonra yarım muzdan biraz yedi.Ve uyudu.
Uyandı su istedi içti ve tekrar uyudu şükürler olsun bu sefer suyu kusmadı.Yemek yer diye bekledim ama yemedi ama bu bir süreç geçecek inşallah ishal hiç olmadı.Birde doktor makarna pilav salçalı yemekler patates kızartması paketli ürünleri bir süre verme dedi.3 gündür haşlama yapıp yediriyorum.Rabbim tüm yavruları korusun…