Yesimgulcakir Hyryygt 0.98di sonra 1.9 falan oldu yıne alalım kan bakalım dediler aldıramadım çocuk bayılma noktasına geliyor acıdan çünkü 9ncu ayda tekrar aldırcam kan şuan 7 ay 10 günlük sizin kaç acaba ne dıyor doktorlar
green Herkes doktora gidemiyor mu da neyin nesi ? Tabii ki de doktora gidemeyenlerde var burada . iyilik yapsan bir türlü kötülük yapsan bir türlü ne bu böyle ya gerçekten midem bulanıyor artık
Ugggg Yesimgulcakir sordum değerine bakmak lazım bide ona hemetoloji bakiyo dedi ins yanlış anlamadiysam
__Balsurat__ Duru91 banyosunu yaptırmadan 15 20 dakika önce yağ sür bebeyagida olur zeytin yağı ve karbonatı karistiripta olur tara yıka çıkıyor iki kere yaptım birşey kalmadı
Duru91 __Balsurat__ yaptım canım her banyosundan önce zeytinyağı karbonat yapıp taradım ama geçmiyor yine oluşuyor
Yesimgulcakir Hyryygt Rabbım şifa versin inş canım, inş sonuç temiz çıkacaktr nasıl fark ettıler nötrofıl degerıjı canım
MinikcivcivimDeniz Canim herhangi bir sorunu olmadan da raporlu mamaya baslayabiliyor muyuz? Malum mama fiyatlari bide maddi olarak skntili bi donemden geciyoruz😐
[silindi] Oda cok havasızsa,nemli yahut sıcaksa,burnu tıkalıysa, gazı varsa,ışık faktörü varsa uyumaz.biraz kendi çocuğunuzu siz takip edeceksiniz
Yesimgulcakir Hyryygt rabbim şifa versin çocuklarınıza, peki doktorlar ne diyor neden düşmüş olabilirmiş, bizimkine grip kapmış biyerden o yüzden düşmüştür dediler
yaseminnduru Elif96 bebeklerin elleri ayakları soğuk olur zaten ama eldiven takma ellerini keşfetmesi lazım. Altına patikli pijama giydirmiyor musun ? Bebeğinin vücut ısısını ense karın koltuk altından derece ile ölçerek kontrol edebilirsin.
Aysegull30 Duru91 bebeğinizin saçına zeytinyağı yada badem yağı sürüp biraz bekleyin, inçe ve sık dişli bir tarakla tersine tarayın hemen geçecektir😊
poncikci Yesimgulcakir canım seni benim posttan hatırlıyorum, sizi hemotoloji doktoru takip etmiyor mu?
Hyryygt Yesimgulcakir bizim uzun suredir dusuk ameliyat oldu ve 7 ay antibiyotik kullandi simdilik onlara bagliyorlar
BurcakKaymak Duru91 bizim de öyleydi taradık 2 gün boyunca aktı cocuğun kafası. Bi doktora göster bence
poncikci Duru91 zeytinyağının içine karbonot koyup bebeğinizin kafasına uygulayın yarım saat 1 saat bekleyip öyle tarayın benim kızımda öyle geçmişti