balporsuguu Kizim 11 aylik iki gundur atesi var.38.5 u gecmedi.Arada calpl veriyorum ama etkisi kisa suruyor.Dus aldiriyorum,odanin isisini dusurdum,sarimsakli yogurt yedirdim ama hala huysuz.Baska yontem varsa paylasir misiniz?
poncikci balporsuguu limonu sıkıp suyuna çoraplarını batırıp giydirebilirsiniz kızımda faydasını görmüştüm
Erayalpp balporsuguu 3 saat te bi ateş düşürücü verebilirsin ılık bir duş yada eklem yerlerine tampon yapabilirsin bu şekilde ateş düşer ve sonra tekrar ateş çıkar yine aynı şekilde devam ederseniz ateş düşer eğer ki 3 güne kadar bunlar la düşmezse dr ye götürün
rla balporsuguu bnmkide 11 aylık sabah beri ateşli calpol verdim 2 saat 37 ye iniyor birdaha cıkıyor🥺 napcam bilmiyorum havada sıcaj serün ortam yokki
Ebruili balporsuguu bu sıralar bebeklerde çocuklarda nedendir bilinmez ama ciddi salgın var benim tavsiyem bir doktora görünüp gerekli tahlil vb işlemleri yaptırmanız olacaktır
balporsuguu rla gecmis olsun,ben klima ile idare ediyorum.Dediginiz gibi ates dusuyor ama tekrar yukseliyor.Diş etleri kabarmis ben dişe yordum ama bilemiyorum tabi.
balporsuguu Ebruili antalyadayiz burda hastanelerde ciddi oranda delta varyanti artmis durumda o sebeple goturmek istemedim grekmedikce.Atesi dusmezse biraz daha mecbur goturecegm artik
Ebruili balporsuguu haklısınız çok geçmiş olsun umarım bir an önce düşer ateşi sağlığına kavuşur bebeğiniz. Giyindirneyin bebeğinizi ara ara ılık duş aldırın en iyi ateş düşürme rahatlama yöntemi ılık duştur. Ama lütfen suyun ısısına dikkat edin biraz sıcak olursa ateşini yükseltebilirsiniz.
26262626 Benim kızımda iki gündür ateşli. Calpol verdi. 6 saatte bir içecek bi de dolven verdi calpolda 2 saat sonra içsin dedi. Ateşi düşmezse diye. Bizim ateş 38,5 39 u da buldu. Boğazında da kıazarıklık varmış. Eşimle nöbetleşe uyuycaz bugün. Nasıl iyileşecek bilmiyorum 😞çok korkutucu ilk bebeğim ve bi şey bilmiyorum
balporsuguu 26262626 cok gecmis olsun,doktorumuza sorduk 39 u gecerse ve ishal,kusma olursa riskli olur o zaman getirin dedi bize
rla 26262626 şuan yazdgnızı yasyrm basemxkte ilthp dedi ama git gide atesartıyor dokven ve calpole ragmen napcam bilmyrm sizinde öylemi bölge bölge degsyr 37. 5 38.5 aglıcam artk birkez verdm anbytkten daha amaa artması sinir bozucu başı ateş gibi vucdu ılık nekdr süredr atesli
Elifmoms balporsuguu geçmiş olsun bizimde öyleydi 2 gün boyunca düşmedi götürdük enfeksiyon çıktı serum iğne öyle atlattık. Beklemeyin derim
Sedeeff balporsuguu eşimin anneannesi limonu sıkıp zeytin yağı ile karıştırıp sürün biraz bekletip duş aldırın demişti biz etkisini gördük. Geçmezse bir deneyin isterseniz.
TalentedMom balporsuguu eğer inatçı ateşi varsa enfeksiyon olabilir ihmal etmeyin ılık suyla eklem yerleşene masaj yapın calpol ve pedifen varsa dönüşümlü verin eğer yine düşmüyorsa mutlaka doktora gidin
balporsuguu TalentedMom tesekkur ederim cevabiniz icin,elimde calpol var onu veriyorum 38 i gectikce.Doktorumuzda 72 saat icinde gecmezse getir dedi
balporsuguu rla gecmis olsun 2 gundur atesleniyor ama genel hali iyi,istahi yerinde sadece uykuya gecislerde asiri huysuzlaniyor ve bana yapisik yasiyor.Ates disinda baska bir belirti yok,ust disleri kabarmis dişten supheleniyorum ben.
balporsuguu rla dediginiz gibi bizimde basinda ve sirtinda ates belli oluyor,kollari bacaklari ilik.Koltukaltindan ölcum yapiyorum