ilaydaergul Kızlar bebeğim daha 6 günlük doktorlar 3 saatte bir 30 ss ile besle dediler ama doymuyor. 30 ss anne sütü veriyorum 1 buçuk saat sonra açlıktan sürekli ağzı açık aranıyor ağlıyor. Bende mecbur tekrardan 30 ss mama yapıyorum. Size de böyle oluyor mu? Doktor kontrolüne gittim ama hala kilo almamış bu kadar yemeye de
Musam ilaydaergul 6 günlük bebek için 3 saat coook fazla ben 1 aylık olana kadar 1-1 bucuk saatte bir besledim
Helenikom ilaydaergul 3 saat çok uzun bir süre ben her istediğimde meme verdim mama verdikçe sütünüz kaçar sürekli emzirin
Bebegimm1 ilaydaergul 7aylik oglum 3 saatte iciyor 1.5 2 saatte besleyin derim ben 3 4 ay 2 saatte besledim acikiyordu hemen
Fabulas Ben yarım saatte bir emziriyordum, özellikle sütü sadece yemek olarak değil bu sıcak yaz günlerinde su olarakta düşünmelisiniz ,saat başı emzirmenizi öneririrm💐
Arenilay- ilaydaergul 3 saatde 30 cc çok az 2 saatde bir 50 ccverirdm 1 ayda 1.250 gram aldı bu doktorlarda ne dediğini bilmiyo bazen boşluğuna mı geliyor napıyor emziriyosan sık sık emzir o doyunca bırakır uyur çok küçük daha
Miskokulu2 2 saatte bir emzirdim o zamanlar. Her istediğinde verdim 2 aylık olucaz bir hafta sonra hala aynı her istediğinde veriyorum yaz günü daha sık emmek istiyor. Süreyi uzun tutmayın bence
kendicocugunungelisimcisi ilaydaergul acaba doktor 3 saatte bir 30 cc mama takviyesi yapacaksın demiş olabilir mi? Yani yarım saatte ya da 1 saatte bir emzirip 3 saatte bir de 30 cc mama vermenizi söylemişlerdir. Bize öyle demişlerdi çünkü. Sarılığı artmasın diye.
kendicocugunungelisimcisi ilaydaergul heee o zaman bir şey diyemeyeceğim. Ama anne sütü çok çabuk sindiriliyor ve benim bebeğimi en fazla 1,5 saat götürüyor. O yüzden 3 saat çok geldi bana. Mama olsaydı eğer, 3 saat normaldi.
Arenilay- ilaydaergul aynen kuzum kız annelerimiz bizi cc le beslemediki doyunca yatırdı o yüzden ver kuzuna doyana kadar can boğazdan gelir bol bol şifa olsun🥰🤍🌸
ilaydaergul Arenilay- sağol canım benim valla kesinlikle haklısın bende yeni olunca doktorları dinleyeyim dedim ama annelik hissiyatı sanki daha iyi gibi 😂
Mevakemaleyna ilaydaergul 3 saatte bir emmez ki bebek bebek ne zaman huysuzsa emzirilir ve emme refleksi 3 aya kadar devam eder ac olmasa bile emme refleksi yapar